Farmbox.cz je opravdu pro všechny!

Představte si obchod plný kvalitních potravin, na dosah ruky – a to v pravém slova smyslu! Vše si totiž vyberete online, v pohodlí domova a domů Vám bude také Vaše zásilka toho NEJ jídla doručena. Hmmm, zní to skvěle, co myslíte?

A právě takový FARMBOX.CZ je! Napíšu Vám o tom, co vše se na tomto jedinečném, potravinovém eshopu, dá sehnat…

Míša Vám FARMBOX.CZ minule představila, článek si můžete přečíst tady: Jíst zdravě, kvalitně a nákupem navíc ušetřit čas? Jde to! 

Důležitá je různorodá, zdravá, vyvážená strava, která Vás dokáže zasytit, aniž byste trpěli hlady. Co myslíte, je dnes lehké sehnat třeba kvalitní zeleninu, ovoce, maso? Pro mě, neustálý boj… Potraviny, které kupuji, sleduji ostřížím zrakem, odkud pochází, složení, kolik masa obsahuje ten onen masový produkt, ke všemu si čichám:) Poznáváte se?

U FARMBOXU.CZ si můžete být jistí, že Vám prodají jen kvalitní jídlo. Pro mě velmi sympatický fakt je ten, že potraviny pochází z České republiky, čili podpoříte domácí produkci, která to potřebuje a peníze zůstávají v ČR. Vždy se říkávalo a říká se pořád, že to, co vyrostlo na naší půdě, je pro naše tělo bližší, chutnější a stravitelnější. Mluvíme o půdě, která je pod dohledem, samozřejmě:)

Dostávám se k jádru věci a to, co vše můžeme na FARMBOX.CZ koupit! A to je v podstatě všechno, na co si vzpomenete!:)

Zeleninu, ovoce, bylinky i houby od českých pěstitelů, takže počítejte s výběrem dle ročního období. Určitě je lepší koupit si sezónní, čerstvé potraviny.

1852-thickbox_leofrma

634-thickbox_leofrma 1054-thickbox_leofrma

Velký výběr je i mléčných výrobků, můžete si pochutnat na všelijakých dobrotách z mléka od kraviček, ovcí i koziček.

Ráno si můžete dát s klidem vajíčka a víte, že nepochází z chovů vystresovaných slepic.

1937-thickbox_leofrma 1932-thickbox_leofrma

1024-thickbox_leofrma

Domácí pečivo z kvásku je samozřejmostí! Objednat si můžete sladké pečivo, takže, kdo je „buchtičkový“, tak si  tu rozhodně vybere! Běžné pečivo, jako žitné chleby, rohlíky, dalamánky, kornspitzy a další rozhodně nechybí. Také jsou k dispozici různé druhy mouky a žitný kvásek pro Vaše domácí pečení.

626-large_leofrma 132-thickbox_leofrma 126-large_leofrma 131-large_leofrma

Vepřové i hovězí maso pochází z menších chovů na jižní Moravě a Vysočině. Drůbež z menších farem a ryby z Pohořelic. Všechny nabízené uzeniny jsou bezlepkové a některé produkty jsou bez dusitanové soli. Vše se dozvíte v popisku potravin. K mání je i oblíbené, vyzrálé hovězí maso a masné výrobky, jako jsou paštiky, sádla, demi glace…

1571-thickbox_leofrma 121-large_leofrma 840-large_leofrma

Na výběr je i mnoho dalšího, jako jsou domácí džemy, sirupy, nápoje, koření, sojové výrobky, luštěniny, ale i hotová jídla a výživové doplňky pro sportovce…. Stačí se podívat na nabídku na hlavní stránce.

FARMBOX.CZ je výbornou volbou pro vegetariány, vegany, vitariány, celiaky a další osoby, co jsou omezeny ve výběru potravin. Většina potravin neobsahuje lepek.

ODKAZ: FARMBOX/facebook
ODKAZ: FARMBOX/web
ODKAZ: FARMBOX/blog