Cool Brno Blog & Peas In Heart představují limitovanou edici I♡#CoolBrno

Před časem jsem Vám na blogu představila brněnské designové studio Peas In Heart, které vytváří zajímavý a zábavný design mnoha suvenýrů, s vazbou na Brno. Což je mi samo o sobě velmi sympatické…:) A proto jsme se s děvčaty z Peas In Heart domluvily i na hlubší spolupráci – limitované edici, která vznikne ve spolupráci právě s mým blogem. Ráda bych Vám dnes představila první kousek – jehož prodej bude mít i charitativní podtext – 50% z ceny věnujeme NF Dětské onkologie, Krtkovi.

Ve spolupráci s designovým studiem Peas In Heart vydáváme limitovanou edici pojmenovanou I♡#CoolBrno – kdy designérky z Peas In Heart zajímavě graficky zpracovaly logo mého blogu v kombinaci s motivem Janáčkova srdce, z kolekce Město múz. Noty jsou ve skutečnosti fanfáry ze Sinfonietty od Leoše Janáčka, které jsou známé mimo jiné i díky Václavu Havlovi, který si je ve své funkci zvolil jako hudbu pro slavnostní příležitosti.

Výsledkem naší první spoluprace je tento designový sešit, I♡#CooBrno a pozor, jeho prodej bude mít charitativní podtext.

Zakoupením právě tohoto sešitu podpoříte dobrou věc – pod hlavičkou mého charitativního spolku We Love to Help, jsme se společně rozhodli, že věnujeme 50% z ceny 100,- Kč z každého prodaného sešitu brněnskému Nadačnímu fondu dětské onkologie – Krtkovi.
Nadační fond dětské onkologie Krtek od roku 1999 podporuje práci lékařů a zdravotníků Kliniky dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno a je její neoddělitelnou součástí. Jeho hlavní prioritou je zkvalitnění a zpříjemnění pobytu dětí v nemocnici, péče v průběhu trvání celé léčby a pomoc při vyrovnávání se s jejími následky.

Sešity můžete zakoupit přes eshop Peas In Heart, na tomto odkazu.

ODKAZ: PEASE IN HEART / web, eshop
ODKAZ: PEASE IN HEART / facebook