Tip na příměstské tábory v Brně, kde to bude bavit všechny děti!

Blíží se nám léto, což s sebou přináší i spoustu krásných a příjemných radostí – prosluněné dny, koupání, výlety, skvělou letní módu…a také, prázdniny našich dětí. A co si budeme povídat, právě 2 měsíce volna našich ratolestí bývají pro nás, zaměstnané rodiče, docela „oříškem“. Skvělým způsobem, jak svým dětem poskytnout kvalitní vyžití, mohou být příměstské tábory – a o těch bych Vám chtěla dnes napsat. Sportovně-relaxační centrum fit4all, kam chodím cvičit, totiž nabízí super příměstské tábory, které budou bavit naprosto všechny děti!

Jak vím ze své vlastní zkušenosti, ale i ze zkušenosti svých známých, vymyslet dětem během léta program, věnovat se jim a zároveň u toho chodit do práce mnohdy není jen tak…

Řešením, které je příjemné jak pro rodiče, tak hlavně i pro děti, mohou být příměstské tábory. Děti si tu užijí spoustu zábavy, jsou mezi kamarády, něco se tu také naučí, věnují se sportům a aktivitám, které je baví a Vy víte, že je o ně skvěle postaráno!

Velkou nabídku letních příměstských táborů pro děti připravilo sportovně – relaxační centrum fit4all, kam už několik let chodím sama cvičit a jsem tu ve všech směrech naprosto spokojená.

Nabídka jednotlivých táborů se liší dle zaměření – děti (a jejich rodiče) si mohou vybírat všesportovní tábor (ve verzi i s výukou angličtiny), taneční, tenisový, badmintový, novinkou letošního roku jsou inline skating tábory a tábory zaměřené na míčové sporty.

Příměstské tábory tady mají sportovní charakter – a Vy si můžete vybrat dle takového zaměření, kterému se Vaše ratolest věnuje a které ji baví:

3.-7.7.- všesportovní/ taneční/ míčové sporty

10.-14.7.- taneční/ tenisový

17.-21.7.- všesportovní/ tenisový/ badmintonový/ míčové sporty

24.-28.7.- všesportovní/ tenisový/ badmintonový/ inline

31.-4.8.- všesportovní/ míčové sporty/ všesportovní tábor s aj

7.-11.8.- všesportovní/ tenisový/ inline/ všesportovní tábor s aj

14.-18.8.- všesportovní/ tenisový/ taneční/ míčové sporty

21.-25.8.- tenisový/ badmintonový

Pro děti je připravený bohatý a pestrý program každý den, od pondělí do pátku, od rána až do 17. hodiny – a samozřejmě včetně stravy, oběda a svačinek. Každou středu je plánovaná celotáborová hra mimo areál centra. Dětem se během sportovního programu budou věnovat profesionální trenéři.

Děti se mohou těšit každý den na jiný program a nudit se rozhodně nebudou! V rámci animačních programů je pro děti připraven zábavný program – venkovní hřiště Lanáček, dětská herna, malování, hry, soutěže, celotáborová hra

Fajn je, že sportovní aktivity a animační programy probíhají i za nepřízně počasí díky velkým a sportovně vybaveným prostorům centra.

I výběr termínů jednotlivých táborů je široký.

Přihlášky najdete na oficiálním webu fit4all – ZDE.

ODKAZ: FIT4ALL / web
ODKAZ: FIT4ALL / facebook