CINEMA DAY a MAGICKÉ NÁKUPY s RICHARDEM NEDVĚDEM v Campusu!

Mám pro Vás pozvánku na velmi zajímavou dvoudenní akci, která bude probíhat tento týden, 24. a 25. února v obchodním centru Campus Square!

Campus_shopping_A1

Ve středu, 24. února, bude tzv. „CINEMA DAY“ – den, kdy si na své přijdou hlavně všichni fanoušci filmů a pohádek!
V 10 hodin začne promítání pro děti – ty se budou moct podívat na oblíbený film Mimoni, od 14. hodiny pak bude pro děti připravena pohádka SpongeBob.

Odpoledne pak začnou projekce filmů pro dospělé diváky, určitě Vám sama doporučím film Teorie všeho, který bude k vidění od 17. hodiny. Je to film inspirovaný životem vědce Stephena Hawkinga, nesmírně zajímavý a emotivní příběh, který si rozhodně nenechejte ujít.

V 19 hodin se můžete pak těšit na film Rychle a zběsile 7.

Následující den, ve čtvrtek 25. února, budou Magické slevy a vystoupení oblíbeného komika Richarda Nedvěda! 
V mnoha obchodech v nákupním centrum Campus Square Vás čekají velké slevy, které určitě stojí zato využít – slevy budou probíhat od 17. do 21. hodiny.

image

V 17. hodin si můžete poslechnout zajímavou přednášku Konec prokrastinace by GrowJOBInstitute a ve 20 hodin se můžete těšit na Stand Up show kouzelníka a komika Richarda Nedvěda – to věřím, že bude opravdu velký zážitek:)

Oba dva dny bude po Campusu chodit hosteska s balonkovým klaunem. Balonkový klaun bude vyrábět různé postavičky z barevných balonků. Hosteska bude mít zázračný klobouk, který bude skýtat různé slevy na drinky z Boba Bubble Tea (1+1 drink, slevy 10% – 30%, Drink zdarma)

Navíc ke každému drinku výrobek od Balónkového klauna.

IMG_20160128_195356

ODKAZ: CINEMA DAY a MAGICKÉ NÁKUPY s RICHARDEM NEDVĚDEM/facebook – událost

V nejbližší době Vás pak v nákupním centrum Campus Square čekají další dvě zajímavé akce:

ČOKOFEST
10.-12.3.
Festival čokolády je akce plná čokoládových dobrot a produktů z čokolády. Během expozice bude k dispozici cca 18 stánků s prodejem čokolády, bonbónů, pralinek, marcipánů, perníků, čokoládového piva, vína aj. Ratolesti se mohou těšit na dětské dílničky, kde bude možné malovat s čokoládou, vyrábět pralinky, vařit palačinky a vyzkoušet si jiné kulinářské dovednosti.
Campus_Coko_FB_851x315
VÝSTAVA VIRTUALITA
květen 2016
Interaktivní výstava, která seznámí návštěvníky s nejmodernějšími hi-tech technologiemi.

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO/web, facebook