Cesta ke zdravému žitovnímu stylu s Vitalvibe

Je vám blízké téma zdravého životního stylu, zajímáte se o trendy v ohledu stravy, výživových doplňků, zkrátka – chcete pro své tělo a zdraví obecně jen to nejlepší? Pak si určitě přečtěte můj následující článek, chci vám napsat pár řádků o brněnské prodejně Vitalvibe. Vitalvibe je místem, kde se právě zdravým životním stylem zabývají, na skvělé úrovni. Poradí vám, pomohou vás nasměrovat na tu správnou cestu, co se týká výběru vhodných potravin, doplňků a mimo to, můžete si tu koupit i vysoce kvalitní produkty, superpotraviny, výživové doplňky i čerstvé potraviny, třeba skvělou kombuchu. Vitalvibe se navíc začátkem tohoto roku představil v novém konceptu i designu prostor, je to zde doslova oázou, kde strávíte velmi příjemný čas. Víc v mé následující reportáži se spoustou fotek.

Téma zdravého životního stylu je mi velmi blízké už od dětství, kdy mě touto cestou vychovávali i mí rodiče. Maminka působila jako lektorka jógy a měla i obchůdek se zdravou výživou, tatínek byl lékař. Takže jsem se o trendy v ohledu péče o zdraví vždy přirozeně zajímala a zajímám i dodnes.

Obecně se tak snažím v tomto ohledu vzdělávat, chci pro své zdraví a zdraví svých nejbližších samozřejmě to nejlepší. A mimo to, myslím, že za uplynulé dva roky, kdy se potýkáme s koronavirovou pandemií, se u mnohých lidí – a já k nim také patřím – změnil pohled na péči o zdraví a prevenci.

Zkrátka, je určitě dobře o své zdraví pečovat jak nejlépe to jde. Ať už ve smyslu prevence, nebo i jídelníčku, či řešení zdravotních problémů.

Pokud je tedy pro vás zdravý životní styl zcela přirozenou cestou, nebo se na ni naopak teprve plánuje vydat, určitě byste měli vědět o prodejně & eshopu Vitalvibe. Kamenný obchod najdete v Brně na Veveří 127 – věřím, že mnozí už právě tuto adresu dobře znáte a do Vitalvibe chodíte.
Mimochodem, nyní 27. února značka Vitalvibe oslavila své již 10. narozeniny!

Značka Vitalvibe na českém trhu působí už dlouho, známá je i díky eshopu, který je velmi populární. I na domácí, brněnské scéně je Vitalvibe, coby brand populární, stal se již synonymem pro kvalitní produkty v ohledu zdravého životního stylu.

Vitalvibe pak coby značka nabízí i vlastní řady vysoce kvalitních výživových doplňků a superpotravin.

Jak jsem ovšem nastínila v úvodu, začátkem tohoto roku se Vitalvibe představil v novém konceptu a s novým, nádherným designem prostor obchodu na Veveří 127.
Skutečně, budete se zde cítit jako v „oáze zdraví“! Můžete si tu prohlédnout produkty, seznámit se s nimi – věřte, v dnešní době je nabídka zdravých potravin skutečně pestrá!
Vitalvibe zkrátka není „jen obchod“, kam si zajdete koupit nějakou věc a odejdete. Jak píši, můžete se sem zastavit jen se s danými produkty seznámit, ve Vitalvibe se také věnují poradenství, takže vám tu doporučí to vhodné a pravé přesně a pro vás.

Což je také skvělé – než bezmyšlenkovitě kupovat neznámé vitamíny a doplňky stravy, které vám ve finále třeba budou naprosto k ničemu, ve Vitalvibe vám doporučí to pravé přesně pro vás.

A jaké jsou ve Vitalvibe novinky?
Je tu veliká lednice s pestrou nabídkou čerstvých potravin – patří mezi ně zdravé kombuchy od olomoucké značky Projekt kombucha, kombuchy jsou buď na zeleném, nebo černém čaji a jsou velmi kvalitní a hlavně, dobré!

Za představení stojí i kokosové jogurty, kefíry, majónézy…od značky Wild & Coco! Jsou to fermentované produkty z kokosu s vysokým obsahem živých kultur. Vše je samozřejmě 100% veganské.

Vitalvibe pak má i vlastní řadu výživových doplňků a vitamínů. Jsou jedinečné svým čistým složením a vynikající vstřebatelností. Seženete v rámci této řady i speciality, jako třeba kurkumin, který je přirozeně protizánětlivý.

Dále tu koupíte kvalitní proteiny, nebo i přírodní kolageny!

Určitě si prohlédněte i super potraviny, raw čokoládu (mají zde dokonce i ingredience k výrobě vlastni RAW čokolády).

Oblíbené jsou i ořechy, lahůdkové droždí, konopná semínka, plody moruše, oříšková másla, zelené superpotraviny…

Veškeré produkty jsou ve velmi vysoké BIO kvalitě a veganské!

Produkty Vitalvibe, ale i jejich nabídka poradenství a přístup k zákazníkům jsou skvělé – pomohou vám nasměrovat a jít cestou zdravého životního stylu. A to za to přece stojí! :)

Prodejnu a centrum Vitalvibe najdete v Brně na Veveří 127.

ODKAZ: VITALVIBE / web, eshop
ODKAZ: VITALVIBE / facebook
ODKAZ: VITALVIBE / instagram