Celoroční botičky pro děti, bačkůrky a další nezbytnosti – v obchůdku EMELLI!

Se začátkem školního roku přibylo nám, rodičům, zase spoustu starostí – zejména tedy v ohledu všech nutných potřeb pro naše dětičky. A že toho zase musíme nakoupit tolik! Co je pro děti ovšem velmi důležité, jsou správné a vhodné botičky, takové, které jsou ideální pro vyvíjející se dětskou nohu. 
Boty pro děti – nyní z velmi pestré nabídky celoročních modelů můžete nakoupit v obchůdku EMELLI, jistě ho mnozí už dobře znáte. Tento obchůdek najdete v Brně ve Starém Lískovci, na adrese U Leskavy 27. Aktuálně je tu široký výběr podzimních botek, nechybí i bačkůrky, holínky, pláštěnky, nebo softshellové kalhoty. Inspirujte se v mé reportáži!

O obchůdku Emelli vám tu píšu už hezkou řadu let… Ovšem, tento obchod je se svou pestrou nabídkou dětské obuvi stále velmi oblíbený mezi brněnskými maminkami. Pro děti tu vhodné botky vždy zaručeně najdete a mimo to, oceníte tu i velmi milý přístup – k vám i dětem. :)

Nyní na začátku podzimu je v Emelli už velmi pestrý sortiment celoroční obuvi. Jedná se o takový typ bot, které děti mohou nosit v podstatě celý rok. Designem jsou botky často vyšší, kotníkové, z kvalitního, často i voděodolného materiálu.

Takové boty jsou ideální do podzimního počasí, děti je ovšem užijí i v mírné zimě, na jaře i v létě. Určitě tedy dětem doporučuji právě takové botky koupit!

V Emelli mají širokou nabídku botiček všech velikostí, od těch pro nejmenší batolata, až po cca velikost 38-39.

U všech botiček v obchodě Emelli si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Superfit, Primigi, Richter, Jonap, Keen, Viking, Ricosta, Lurchi, Froddo, D.D.step, Boots4u, Fare, Szamos, Cicicban, Medico, Befado, Coqui, Anatomic, Čechtín, Pidilidi, Demar, DPK, Capiki… Mezi novější značky pak patří BOBUX z Nového Zélandu, italské IMAQ a maďarské PONTE.

Aktuálními novinkami jsou pak boty značky Bungaard, nebo velmi kvalitní bačkory Milami, které jsou zajímavé i tím, že mají voňavou podrážku! :)

Botičky jsou v mnoha typech provedení, holčičky určitě ocení aplikace a zdobení.

Jinak stále v obchodě Emelli nakoupíte pro děti i bačkůrky, v různých designech i stylu zpracování. Bačkory tu jsou i v typu velmi blízkému barefoot obuvi.

Kouzelné jsou zde i roztomilé capáčky pro malé děti, batolata.

Velký výběr je zde nyní i holínek! Opět v ohledu obuvi nutnost na podzim.

Pro kompletní podzimní výbavu zde jistě oceníte také pláštěnky, deštníky, nebo kvalitní, v ČR ušité softshellové kalhoty – k dispozici pro kluky i holčičky, v různých velikostech.

Hodit se vám budou třeba i dětské lahve na pití, svačinkové boxy – i ty v obchůdku EMELLI pořídíte!

Zkrátka, pro děti tu botičky – a nejen ty, rozhodně pořídíte! Navíc jsou zde moc milí, ochotní a rádi vám pomohou, poradí, budou se vám věnovat. :)

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web, ESHOP
ODKAZ: EMELLI / facebook
ODKAZ: EMELLI / instagram