Brno Svatební festival 2021 – jaký byl letošní ročník?

Bylo mi velkou ctí a potěšením zúčastnit se opět skvělé a inspirativní akce, Svatebního festivalu. Ten proběhl letos po pauze dané koronavirovými restrikcemi a věřím, že jsme si ho všichni užili. I já musím uznat, že se letošní ročník obzvláště povedl – za sebe hodnotím coby nejvydařenější ve všech ohledech. Letos se Svatební festival konal 8. a 9. října v překrásných prostorách brněnského Hotelu Passage – i díky právě těmto jedinečným, designovým prostorám získal event zcela jiný, luxusní a okázalý rozměr. Jaký tedy byl letošní Svatební festival – co bylo k vidění? Mrkněte na mou následující reportáž!

Věřím, že po době, kdy se z důvodu koronavirových omezení žádné akce konat nemohly, jste mnozí tuto dechberoucí svatební inspiraci na již tradičním brněnském Svatebním festivalu uvítali. Bylo to zde skutečně doslova pastvou pro oči – a vy, kdo plánujete svatbu, jste tu museli být jistě nadšení!

Po oba dva dny, tedy 8. a 9. října, tu měli návštěvníci možnost vidět opravdu spoustu věcí, které se svatby týkají. Mezi vystavovateli nechyběly svatební salony s ukázkami šatů pro nevěsty, obleky pro muže, zásnubní a snubní prstýnky, květinové výzdoby,  fotokoutky, prezentace svateních fotografů… Zkrátka, bylo toho opravdu spoustu!

Když jsem si to zde procházela, až jsem „litovala“, že mám svou svatbu už za sebou…před mnoha lety, kdy jsem se já vdávala, rozhodně tolik možností nebylo – dnes si svůj den D můžete vyladit skutečně do sebemenších detailů!

Umístění festivalu v prostorách nového, nádherného Hotelu Passage udělalo z celé akce opravdu exkluzivní událost! Sama jsem se díky této akci byla v Hotelu Passage podívat poprvé a je zde úchvatné! Mimochodem, jsou to i perfektní prostory pro realizace právě takových akcí.

Doslova pastvou pro oči byly nádherně dekorované sweet bary, sladké dobroty, které jste tu mohli ochutnat. Samozřejmě – byly další inspirací pro vaši svatbu. A můžu vám říct, všechny ty dorty, cupcakeky, dezerty…to bylo něco! Až jsem nevěřila, že jde něco takového vůbec stvořit…

Na Svatebním festivalu také po oba dny probíhaly módní přehlídky, které byly, řekla bych, tím hlavním programem.

Své nádherné šaty tu prezentovali svatební salony i módní návrháři – a to opravdu zvučných jmen. Nechyběl například svatební salon CAXA, salon Svatka, návrhář Miroslav Michael Knot, návrhářské duo PONER, salon Zasnoubena.cz, salon Veronica, Svatební salon El a mnoho dalších…

Několika módních přehlídek jsem se zúčastnila také já a moc jsem si to užila – a děkuji za příležitost takto trochu zavzpomínat na roky, kdy jsem se modelingu aktivně věnovala.

Zkrátka, Svatební festival bych i tentokrát ve všech ohledech vydařený, výborně zorganizovaný a myslím, že všichni, pro které je téma “svatba” aktuální, tu rozhodně našli to, co hledali a určitě i mnohem, mnohem více. Tolik pestré svatební inspirace na jednom místě se totiž opravdu jen tak nevidí!

ODKAZ: BRNO SVATEBNÍ FESTIVAL – web

ODKAZ: BRNO SVATEBNÍ FESTIVAL – facebook

ODKAZ: BRNO SVATEBNÍ FESTIVAL – instagram