Brněnský Majáles už ve středu 7.5.!

Největší brněnská událost tohoto jara se velkým kvapem blíží! 

Po velmi dobré zkušenosti z minulého roku festival Brněnský Majáles 2014 opět proběhne v areálu brněnského výstaviště, kde využije jeho velké kryté i venkovní plochy. Oproti předchozímu ročníku však přibude ještě prostor obřího pavilonu P a jeho sousední místa.

Majáles nabídne program na 5 venkovních a 4 krytých scénách v pavilonech. Pavilon Z bude opět sloužit jako odpočinková a servisní zóna. Kryté haly poskytnou útočiště návštěvníkům až do ranních hodin.

Hlavní hvězdy celého festivalu budou pak Tomáš Klus, Chinaski, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Mandrage, MIG 21, Vypsaná Fixa, Wohnout, UDG a metaloví Dymytry. Pořadatelé také kromě oznámených anglických THE FEUD potvrdili druhou zahraniční návštěvu – holandské KENSINGTON.  Dvě pódia zůstanou vyhrazena pouze studentským kapelám, kterých se letos představí minimálně patnáct.

Nebude chybět alegorický průvod, studentské zóny vysokých a středních škol, zcela nový design pódií, mnoho překvapení, novinkou oproti předchozím ročníkům jsou pak elektronické náramky, které nahrazují tištěné vstupenky, přináší výrazné zrychlení obslužnosti a nové festivalové hry a atrakce.

Pro další podrobné informace o Brněnském Majálesu 2014 přejděte na oficiální stránky akce:  BRNĚNSKÝ MAJÁLES 2014

A jak to na Brněnském Majálesu vypadalo loni? Mrkněte na videa:)

 

https://youtu.be/Ow_JWfpzOxk