Beauty review – voňavé novinky z parfumerie Sephora!

Parfumerie Sephora, to je něco, jako „malý ráj“ pro nás, holky, že?:) Já nevím jak Vy, ale já sem chodím opravdu moc ráda – prohlížím si vždy ty úžasné poklady – dekorativní kosmetiku, krémy, novinky od mnoha skvělých značek a nikdy nevynechám také přivonění si k novým parfémům!

Právě parfémů je v parfumerii Sephora obrovský výběr – a to jak pro dámy, tak pro pány. A věřím, že z tak široké škály vůní si tu musí vybrat každý, i ten, kdo je na výběr parfému i nejvíc náročný. A právě takto náročná jsem i já – upřímně, nevoní mi „jen tak něco“ a rozhodně se nepřikláním k „mainstreamově oblíbeným parfémům“. Jsem v tomto směru celkem individualista – svůj oblíbený parfém většinou hledám skutečně dlouho a jakmile ho najdu, jsem mu věrná mnoho a mnoho let:)

Přesně tak je to třeba u mé přímo srdcové záležitosti – pánské verzi vůně Clinique Happy, kterou používám už pěknou řadu let. Ano, čtete správně, voním se pánským parfémem – i když v případě tohoto parfému bych řekla, že je spíše „unisexový“. Ale líbí se mi stále moc:)

Ovšem, nedávno jsem měla tu možnost otestovat právě nové a zajímavé vůně z parfumerie Sephora a až jsem se sama divila, jak mi většina z nich až božsky voněla:) Dokonce jsem si mezi nimi vybrala své nové, velmi oblíbené vůně. A moc ráda Vám je tady, na blogu, představím:)

Photo 27.10.15 11 43 26

1. MIU MIU – THE FIRST FRAGRANCE

Ano, přesně toto je ta vůně, kterou jsem si tolik zamilovala! Už při prvním přivonění se mi téměr „podlomila kolena“:))) –  a to je dobré znamení, že tato vůně mi fakt sedne:) Naprosto dokonalá vůně – atypická, lehce kořeněná, vyzývavá a dle mě,  neodolatelně sexy! Když ji používám, cítím se velmi sebevědomě a žensky a právě takový pocit miluju:) Typově tento parfém nejde moc zařadit – cítím v něm lehké tóny květin – konvalinek, ale také dřevité a kořeněné tóny. Je prostě nádherný a Vy, až budete mít příležitost, rozhodně si přivoňte:)

Nádherný je i flakon parfému v lehkém retro designu – odvolává se na ikonické kabelky MIU MIU.

Photo 27.10.15 11 48 18

2. AGENT PROVOCATEUR – FATALE INTENSE

Další dokonalá vůně, kterou jsem si oblíbila a která mi přijde naprosto výjimečná! Jedná se o kořeněný, lehce nasládlý parfém, který je naprosto podmanivý a smyslný. Jedná se o výraznou vůni s hřejivým dojmem, ideální pro podzimní a zimní období.Tato exkluzivní dámská vůně Fatale Intense kombinuje v horních složkách tóny lékořice s pikantními tóny chilli. Střední tóny jsou tvořeny lotosovým květem a dodávají vůni hedvábnou hladkost. Spodní tóny černé kůže, tahitské vanilky a ambry dotváří smyslný celek.

Dokonalá záležitost, jiná, osobitá, lehce výstřední. Ideální pro cílevědomé ženy:)

Photo 27.10.15 11 47 38

3. JIMMY CHOO – ILLICIT

Další novinka, kterou v parfumerii Sephora koupíte – parfém Jimmy Choo – Illicit. Opět se jedná o poměrně výrazný parfém, vhodný i pro okázalejší příležitosti. Patrné jsou květinové tóny a lehce kořeněný nádech. Tato vůně – mě upřímně příliš neoslovila, je na mě příliš sladká a až moc výrazná. Pokud máte ovšem rádi ryze ženské parfémy, toto je určitě zajímavá volba.

Photo 27.10.15 11 48 54

4. ATELIER COLOGNE – CEDRE ATLAS

Abych byla upřímná, tuto značku jsem zatím neznala, o to víc mě ale překvapila! Atelier Cologne je první Maison de Parfum věnovaný výhradně Cologne – legendární parfumérské klasice. Parfémové pero Cedre Atlas obsahuje naprosto dokonalou vůni – lehkou, svěží a výrazně citrusovou. Je skvělá! Opět naprosto odlišná od výše zmíněných vůní, zcela osobitá, charakteristická, nezařaditelná, originální. Přesně můj styl!

Photo 27.10.15 11 50 16

5. EISENBERG PARIS – J’OSE

Pánský parfém, který rozhodně stojí za představení. Výrazná, silná vůně, vhodná pro silné a odvážné muže. Opět se jedná o charakteristickou vůni, kde jsou patrné svěží citrusové tóny, ale také pačuli, cedr a pižmo. Pokud hledáte nějaký zajímavý, voňavý dárek pro Vaši drahou polovičku, rozhodně se u tohoto parfému zastavte, zaslouží si to:)

Photo 27.10.15 11 49 38

A na závěr tip na jeden super produkt, který Vám pomůže uchovávat Vaši oblíbenou vůni u sebe – v malém a praktickém balení! Tento mini flakon má kuličkový aplikátor, tudíž je s ním nanášení vůně velmi pohodlné:) Navíc – jednoduchý je i princip, kdy si „přelijete“ vůni do lahvičky – díky speciálnímu silikonovému dílu, který nasadíte na na parfém – vůni si tak vstříknete přímo do malé lahvičky, kterou pak uzavřete:)

Photo 27.10.15 11 50 57

V Brně najdete parfumerii Sephora v Olympii.

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/facebook