Beauty review: novinky od Urban Decay

Značka Urban Decay… Víte, co její produkty dle mého názoru nejlépe vystihuje? Jsou SEXY:) Ano, myslím, že i o kosmetických záležitostech se dá něco takového prohlásit! Jen se podívejte na ty obaly, barvy, sílu pigmentů, názvy… Jsou to vyzývavé věci na první pohled a také věci zcela výjimečné. A tu výjimečnost předají i Vám.

Opravdu. Od značky Urban Decay jsem už vyzkoušela několik produktů a každý z nich si mě získal. Jedná se vlastně o takový “kosmetický šperk” – který dokonale vypadá a dokonalý vzhled propůjčí také Vám. Mimochodem, moje starší recenze božích věciček od Urban Decay si můžete přečíst ZDE.

Produkty od Urban Decay mají oproti celé řadě běžné kosmetiky mnoho věcí navíc. Kromě krásných obalů jsou totiž nesmírně kvalitní – mají velmi silnou pigmentaci, což zaručuje, že perfektně drží (oceníte třeba u rtěnek, make upů, nebo vyhlášených očních stínů). Samozřejmostí je také kvalitní složení, které Vaší pokožce poskytne i ochranu a výživu (kromě toho zkrášlení:)

Dnes bych Vám chtěla představit několik novinek, které jsem od značky Urban Decay měla možnost otestovat. Opět jsem se ujistila v tom, že tahle značka bude i nadále patřit k mým nejvíc oblíbeným. Jdeme na recenzi!

Photo 03.07.16 10 20 38

 

Urban Decay Naked Skin One & Done

Photo 03.07.16 10 29 43

O co se jedná? O úžasný BB krém, který je lehounký, na pleti nepatrný, ovšem s krycími a sjednocujícími vlastnostmi. Zní to až neuvěřitelně, co?:)
Make upy samy o sobě moc nevyhledávám, naopak, víc mě baví BB krémy, které na pleti nejsou tolik patrné. Díky bohu zatím nemusím maskovat nějaké vážnější nedostatky na pleti, takže mi barevné sjednocení stačí. Ovšem, požadavky na určité krycí vlastnosti taky mám:) U make upů mi většinou vadí, že jsou na pleti hodně vidět a vytváří vlastně takovou “masku”.

Tento BB krém od Urban Decay je fakt až zázračný. S pletí totiž naprosto zázračně “splyne” – vůbec není patrný, ovšem ve výsledném efektu pokožka vypadá dokonale.

Photo 03.07.16 10 29 51

Krém má lehkou, krémovou konzistenci, velmi snadno se roztírá a jak jsem už uvedla, pokožka jej okamžitě absorbuje. Stačí nanést opravdu malé množství, rozetřít – a je to:) Vychytávkou tohoto produktu je, že obsahuje světlo odrážející částečky, díky kterým bude pleť vypadat božsky. Kromě toho – póry nebudou tolik patrné, pleť bude působit pevněji a celkově velmi jasně, a to po celý den. A to mohu sama potvrdit.

Photo 03.07.16 10 30 44

Krém neobsahuje žádné oleje, jen důležité výživné a hydratační složky. K tomu navíc ochranný faktor SPF 20. K dostání ve čtyřech odstínech.

Urban Decay Beached Bronzer

Photo 03.07.16 10 27 40

Ach ty bronzery… Ty jsem si opravdu zamilovala! Dokáží Vaší pleti propůjčit nádherný opálený look i bez toho, abyste se hodiny opékaly na sluníčku:) A krásně opálená pleť vypadá vždy skvěle – o poznání lépe, než bledá. Díky tomuto bronzeru si vykouzlíte image “právě jsem se vrátila z dovolené” raz dva!:)

Photo 03.07.16 10 28 04

Bronzer má matný efekt, ovšem nemusíte se bát, že by byl na pleti příliš patrný, třeba jako pudr. Opět obsahuje jemné mikročástice, které Vaši pleti propůjčí zdravý a projasněný vzhled. Aplikace je jednoduchá – bronzer má jemnou, krémovou texturu v pudru, stačí štětcem aplikovat na obličej, ale i na tělo.

Photo 03.07.16 10 28 22

V pudřence je navíc zabudované zrcátko – takže budete mít aplikaci hezky pod kontrolou:)

Urban Decay Afterglow 8-Hour Highlighter

Photo 03.07.16 10 28 59

Zařivá a projasněná pleť se zdravým lookem je v trendech líčení teď hodně IN – a musím uznat, že se tento styl líčení líbí i mně. Ačkoliv jsem se dlouhou dobu všem projasňovačům vyhýbala, neboť jsem měla utkvělý pocit, že pleť bude vypadat “upoceně”, nakonec jsem je začala používat – a světe div se, dnes na ně nedám dopustit. Stačí totiž vědět, jak aplikovat a hlavně, jaké rozjasňovače vybrat. Pokud zvolíte dobře, prokáží Vám skvělou službu – stejně, jako tento od Urban Decay.

Photo 03.07.16 10 28 54

Stačí nanést malé množství na požadované partie – já aplikuji na spánky, tváře, na nos a oblast nad horním rtem. Uvidíte, že prokouknete a budete vypadat zářivě, zdravě, svěže… Vynikající věc!

Photo 03.07.16 10 29 10

Textura je jemná, pudrová, lehounká. Mě si získal i dokonalý obal, který podtrhuje celou image smyslnosti značky Urban Decay.

Urban Decay navíc také představil jedinečné nové rtěnky VICE, které Vám poskytnou více než 6 různých “finišů” – od absolutně matného až po třpytivý. A pozor, na výběr máte více než 100 odstínů – takže si můžete být jisté, že si “to svoje” určitě najdete:)

Photo 03.07.16 10 24 25

Urban Decay Vice Lipstick Mega Matte

Photo 03.07.16 10 24 50

Matné rtěnky, tak to je něco pro mě! Jsou mí naprostí favorité ve světě rtěnek, matný look zcela preferuji:) A tato matná novinka – Vice Lipstick od Urban Decay je fakt skvělá! Naprosto matná, ovšem stále krémově jemná. Příjemně se roztírá, rty nijak nevysušuje, neztahuje… Je nositelná, navíc, s naprosto dlouhotrvajícím efektem. Navíc – v kombinaci s tímto rudým odstínem – naprosto odzbrojující záležitost:)

Photo 03.07.16 10 24 57

Urban Decay Vice Lipstick Cream

Photo 03.07.16 10 25 24

Další z šestice typů nových “Vice Lipstick” – tentokrát s “krémovým finišem”. Rtěnka je dokonale jemná, krémová, ovšem stále velmi sytě barevná – opět je patrná silná pigmentace, díky které budou mít Vaše rty dokonalou barvu po celý den. Rtěnka “cream” je z mého pohledu stále víceméně matná, ovšem oproti “mega matte” s více patrnými leskými nádechy (mimochodem, v nabídce Vice rtěnek je ještě finiš “comfort matte” – který je také matný, ovšem více krémový, ve srovnání s “mega matte”).

Photo 03.07.16 10 25 28

Urban Decay Vice Lipstick Sheer Shimmer

Photo 03.07.16 10 25 04

Rtěnka, která má z výše jmenovaných asi nejvíc transparentní finiš, s velmi patrnými odlesky a perletí. Pro mě ne úplně ideální volba, mám více ráda matné rtněky. Vyzkoušela jsem a rtěnka je na rtech dokonale příjemná, opět má krémovou, hebkou texturu. Barvy jsou více transparentní, ve srovnání s jinými Vice Lipstick už ne tolik syté. Dominantní jsou odlesky, které rtům dodají zase úplně jiný look, než matné rtěnky.

Kosmetiku značky Urban Decay koupíte výhradně v parfumerii Sephora (v Brně v Olympii), nebo přes web Urban Decay, viz odkaz níže.

ODKAZ: URBAN DECAY/web, eshop
ODKAZ: URBAN DECAY/facebook

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/facebook