Beauty review: boží vychytávky od Benefitu!

Ach ten Benefit! To je značka, kterou prostě nejde nemilovat! Jsem jí taky hezky věrná už pár let a několik jejích produktů se řadí mezi moje „very, very best of“:) A věřím, že ty z Vás, které s Benefitem taky máte svoje zkušenosti, mi jistě dáte za pravdu. Benefit je prostě BOŽÍ a hotovo:) Já mám dnes pro Vás recenzi opět několika věciček a holky, to prostě musíte vidět, čtěte dál!!!:)

Benefit a jeho produkty jsou dokonalé nejen svou vysokou kvalitou a opravdu skvělými účinky – což se v oblasti dekorativní kosmetiky obzvláště cení – ale moc milá a sympatická je vlastně i celá filozofie této značky. Vše kolem Benefitu a hlavně design obalů totiž jede v duchu retro stylu – a všechno vypadá fakt úžasně.

Každičká věc od Benefitu má dokonalý vzhled – a vypadá jako opravdu něco hodně luxusního:) Máte tak hned pocit, že se Vám do rukou dostává něco naprosto výjimečného. Skvělé na tom je, že ty věci nejen, že hezky vypadají – ale jak už jsem napsala, jsou fakt hodně účinné a pomohou Vám vykouzlit hodně vyladěný vzhled.

Já nedávno otestovala dvě novinky od Benefitu a do rukou se mi dostala taky jedna veliká úžasnost:) Hrací box s miniaturkami best sellerů od Benefitu. Láska na první podhled! Pojďte mrknou na recenzi:)

OČNÍ SÉRUM FIRM IT UP!
Oční séra, jo, tak to je něco pro mě:) Oční partie jsou totiž to, co mě ve vztahu k mé pleti asi nejvíc trápí. Trpím na kruhy pod očima, otoky a samozřejmě taky vrásky. No jo, už mi není dvacet, ba dokonce ani třicet, tak je to už znát:))) Takže vhodná oční péče mě moc zajímá a ráda v tomto směru zkouším různé novinky.

photo-01-11-16-14-04-49

Na toto oční sérum od Benefitu jsem byla hodně zvědavá. Mám zatím větší zkušenosti jen s dekorativní řadou, řadu péče o pleť, do které toto sérum spadá, zase tolik neznám.

Sérum má zpevnit, rozjasnit a napnout jemnou pokožku kolem očí. Má velice jemnou, až gelovou texturu a je mléčně zabarvené. Parfemace není znatelná, což jsem skutečně uvítala – mám hodně citlivé oči a díky přehnaným parfemacím toho opravdu moc nesnesu…:( Po aplikaci byl patrný úžasně chladivý dojem, což je na oteklé oči taky moc fajn.

photo-01-11-16-14-05-07

Sérum nijak neštípe, nedráždí – ověřeno i mojí velmi citlivou pletí.
Cca 5 minut po nanesení, kdy se sérum dokonale absorbuje, je opravdu patrné, že je pokožka hezky vypnutá, vrásky se nezdají tak moc viditelné. Mě se sérum jeví opravdu hodně dobře – pokud Vás také trápí oční okolí, doporučuji vyzkoušet.

ROLLER LASH
Řasenku Roller Lash od Benefitu dobře znám – je fakt skvělá, když toužíte mít dokonale natočené řasy.

Řasenka má gumový kartáček, který je lehce prohnutý. Nanášení řasenky je tak naprosto jednoduché, kartáček totiž dokonale kopíruje tvar Vašeho oka.

photo-01-11-16-14-05-33

I díky tvaru a materiálu kartáčku se Vaše řasy při aplikaci neslepí, což je samo o sobě u řasenky dost důležité. Okamžitě je taky patrné prodloužení a zahuštění řas – a samozřejmě, taky jejich „natočení“ – což je hlavní efekt, kterého má tato zázračná řasenka docílit.

Mně se osvědčila skvěle, právě tato konkrétně řasenka má v mém beauty boxu své právoplatné místo – na dlouho:)

photo-01-11-16-14-05-47

Řasenka Roller Lash je k dostání v černé barvě a nově také v hnědé – ideální pro ty, co nechtějí mít tak výrazné, ale přesto krásně natočené řasy.

GIRL O’CLOCK ROCK – VÁNOČNÍ SET
Ano, tak to je ON!!! Božský vánoční set, o kterém jsem Vám psala hned v úvodu. Tak úžasná věc na první pohled – říkala jsem si, když jsem roztomilou krabičku v „benefitím“ pověstném retro designu uviděla. Ovšem!!! Moje překvapení bylo ještě mnohem, mnohem větší – a to když jsem box otevřela. Víte co? On totiž hraje!!! Jasně, holčičí retro písničku – prostě fakt naprosto dokonalé!!!

photo-01-11-16-13-53-43

Toto může být tip na perfektní vánoční dárek – pro kámošku, ségru, maminku – věřím, že z toho budou také celé „paf“, stejně, jako já:) Navíc – cena této krabičky je hodně dobrá – stojí 1450,- a v této hodnotě získáte hned 12 malých produktů. Myslím, že super!

photo-01-11-16-13-54-29

A co krabička vlastně obsahuje? 12 best sellerů této značky – některé dobře znám, jiné vyzkouším poprvé.

photo-01-11-16-14-00-46

Benetint – tekutá tvářenka na tváře i rty. Má úžasnou, malinovou barvu a taky božsky voní (takový bych snesla i parfém). Je tekutá – štetečkem nanesete, rozetřete a je to:) Bez lesku, s lehkým zabervením.

photo-01-11-16-14-01-15

BADgal Lash – řasenka pro hodně výrazné řasy. S touto zatím zkušenosti nemám, ale jeví se moc dobře. Hustý kartáček, krémová textura, jednoduchá aplikace. Řasy se neslepují a opravdu vypadají po nalíčení hodně husté.

photo-01-11-16-14-01-26

Ultra Plush Lip Gloss – lesk na rty s dokonalou vůní:) Rty hydratuje, lehce zabarvuje a celkově je moooc příjemný!

photo-01-11-16-14-01-36

They’re Real! Mascara – vůbec nejprodávanější produkt od Benefitu – jejich pověstná řasenka They’re Real! Obecně hodnocená i jako jedna z nejlepších řasenek na světě. Dokonalé, husté řasy, jediným tahem. Must have!!!

photo-01-11-16-14-01-46

High Beam – tekutý rozjasňovač. Nanesete, rozetřete a Vaše pokožka získá úžasně projasněný look:) Vůbec všechny rozjaňovače má Benefit hodně vychytaný a tento je fakt TOP!

photo-01-11-16-14-02-03

Lollitint – tekutá tvářenka v lehounce fialkovém nádechu, dodá Vám něžný a nevinný vzhled. Fluidní, lehounká, snadno se rozitírá, není mastná, zanechává lehký barevný tón.

photo-01-11-16-14-02-17

The POREfessional – legendární zmatňující podkladová báze, která dokáže naprosto eliminovat viditelnost pórů. Vaše pokožka získá dokanale hladký a sametový look.

photo-01-11-16-14-02-25

Posietint – další z tekutých tvářenek – v broskvově růžovém tónu a navíc, s božksou vůní!

photo-01-11-16-14-02-31

It’s Potent – oční krém, který eliminuje známky únavy a také působí proti kruhům pod očima. Krém má lehounkou, až gelovou texturu, chladí, pokožku nedráždí. Je vynikající! Doporučuji kombinovat s výše uvedenou novinkou – sérem pod oči Firm It Up!

photo-01-11-16-14-02-36

Hoola – matný bronzer na obličej Vám propůjčí krásně opálený vzhled, aniž byste musely trávit hodiny na sluníčku, nebo v solárku, což samo o sobě není vůbec zdravé.

photo-01-11-16-14-02-47

Dandelion – lehounce narůžovělá tvářenka v kompaktní podobě. A opět, skvěle voní!

photo-01-11-16-14-03-11

They’re Real! Remover – speciální odličovač na výše zmíněnou geniální řasenku They’re Real! A protože tato řasenka opravdu hodně dobře drží – je tento odličovač super volbou! Nevíc, vůbec nedráždí oči!

photo-01-11-16-14-03-25

Kosmetiku Benefit koupíte v Brně v parfumerii Sephora, v Olympii.

ODKAZ: BENEFIT / facebook

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA / web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA / facebook