A zase ty boty… :)

Ach ty boty… Slabost nás, žen! Máme k nim snad už geneticky vrozený kladný vztah, nutkavou potřebu si pořád kupovat nové a nové kousky, náš botník velmi často doslova „praská ve švech“ a stále to není dost… Já myslím, že my, holky, si v tomto naprosto rozumíme – a pánové naopak nad námi kroutí hlavou. Ti ať raději nečtou dál, protože můj článek bude fakt ryze holčičí…:) O krásných botičkách, na léto, které jsou doslova k nakousnutí!

A to obě značky, o kterých Vám chci dnes napsat, opravdu jsou. Alespoň, já když jsem se s nimi seznámila, okamžitě jsem propadla až osudové lásce! Ten design je totiž tak ženský, zábavný, hravý a originální, že jej zkrátka ani nejde nemilovat. O jaké brandy se jedná? O botičky Melissa a Zaxy

Obě dvě značky k sobě mají opravdu hodně blízko – jedná se totiž o sesterské brandy, kdy Melissa nabízí luxusnější a dražší kousky, Zaxy jsou velice podobné, ovšem levnější variantou. Mimochodem – značka Zaxy byla dříve známá jako „MEL“ – což Vám jistojistě bude taky povědomé.

Jaké boty Melissa a Zaxy jsou? Nooo – nádherné! Plastové, měkoučké, voňavé, příjemné, stylové a nesmírně orginální. Že je těch superlativů až přespříliš? No a? Obě značky si to rozhodně zasloží!

Baleríny Melissa jsou absolutní luxus! Jako pro princeznu, řekla bych. Opravdu – já v nich vidím až Popelkovské střevíčky a právě jako princezna se budete v těchto botičkách cítit.

Velký výběr bot obou značek mají na eshopu Different.cz, kde najdete fakt hodně božích a nesmírně originálních věcí – kromě bot i oblečení, nebo doplňky. Ale zpátky k těmto plastovým krasavicím!

Botičky Melissa nabízí na Different.cz v mnoha barevných i designových provedeních. Super jsou nádherné balerínky, kterých je tu mimochodem opravdu spoustu, nebude vědět, které vybrat dřív…

Baleríny Zaxy taky stojí za to! Opět dokonale pohodlné, lehounké, krásně barevné! Zkrátka, právě na jaro a léto, naprosto ideální obutí…:)

Na Different.cz rozhodně najdete takové, které se Vám budou líbit, na to se spolehněte. A že se Vám do botníku snad už ani nevejdou? Jak sama dobře vím ze své zkušenosti, na nový pár bot se místo vždycky najde… :)