Zahájení léta s Jacobem!

Jak už jste možná postřehli, pokud pravidelně sledujete můj blog, péči o svoje vlasy a účes svěřuji brněnskému kadeřnictví Jacob & The Stylers – a často Vám právě toto kadeřnictví také doporučuji. Jsem tady maximálně spokojená, oceňuji naprosto profesionální a individuální přístup ke každému klientovi a skvělé služby:) Zkrátka to tady UMÍ! A já bych Vás moc ráda pozvala na jednu zajímavou akci, která proběhne tento týden ve čtvrtek – kde budete moci toto výborné kadeřnictví poznat!

1044929_174983066007760_1598221353_n-830x623

Akce „ZAHÁJENÍ LÉTA S JACOBEM“ se koná ve čtvrtek 30.6.2016.
Od 12. do 20. hodiny tak budou moct klienti, ale i kdokoliv jiný, kadeřnictví navštívit – a společně tak zahájit léto ochutnávkou koktejlu Cointreau Fizz, což je velký hit letošního léta – ochutnávka je samozřejmě zdarma!:)

fr2

Mimochodem – jak už jsem psala, kadeřnictví Jacob & The Stylers nabízí opravdu vynikající služby – jednou z nich je i konzultace s odborníky, kteří Vám mohou poradit, jaký účes, barva, střih…by Vám mohly slušet.
Tuto konzultaci budete moci bezplatně využít právě na této akci – profesionálové z akademie Toni&Guy Vám poradí a doporučí, co by pro Vás v ohledu vlasové image bylo to pravé:)

jacob2-830x559

Pro prvních 50 z Vás je nachystaný dáreček – JACOB BEAUTY BALÍČEK – stylingový produkt LABEL.M (partner London fashion week), slevová kartička na služby v salonu – FAMILY CARD 50% na střih pro člena Vaší rodiny, BEAUTY CARD 10 % sleva na mani, pedi, nebo líčení, 20% sleva na kosmetické ošetření DELAROM a VOUCHER do naší skvělé kavárny FRATELLI na 1+1 Cointreau Fizz zdarma (www.cafefratelli.cz). Všechny vouchery platí po celé léto, tedy do 31.8.2016.

Zajímavostí také je, že v rámci této akce proběhne v kadeřnictví změna image dvou výherkyň – budete mít tedy možnost se na vlastní oči přesvědčit, co tu s vlasy dokáží:)

V přilehlé „spřátelené“ kavárně Fratelli bude paralelně probíhat také ochutnávka COINTREAU FIZZ + ochutnávka vodních dýmek (start v 17:00).

Kadeřnictví Jacob & The Stylers najdete na ulici Radnická 9, kavárnu Fratelli Caffé pak hned „za rohem“, na ulici Průchodní 2.

ODKAZ: ZAHÁJENÍ LÉTA S JACOBEM/událost na facebooku

ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/web
ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/facebook

ODKAZ: FRATELLI CAFFE/web
ODKAZ: FRATELLI CAFFE/facebook