Voňavé tipy na dárky z parfumerie FAnn – recenze

Co si budeme povídat, parfémy jsou vždy skvělým tipem na vánoční dárky. Voňavý balíček pod stromečkem totiž v naprosté většině případů potěší – a když jdete na jistotu a koupíte dotyčnému jeho oblíbenou vůni, máte zkrátka zaručený úspěch:)

A proto je můj dnešní „ježíškovský“ článek s tipy na dárečky zaměřený právě na parfémy. Mám pro Vás recenze dvou zajímavých vůní – dámské i pánské a také, super doporučení, kde můžete nakoupit kvalitní značkové parfémy za úžasné ceny.

No, dobře, hned na úvod Vás nebudu napínat:) Parfumerie FAnn totiž pro své zákazníky nabízí skvělou akci – a to širokou nabídku parfémů za akční cenu 690,- A toho je opravdu škoda nevyužít!
Tato akce totiž platí až do vyprodání zásob a právě za cenu 690,- můžete koupit známé parfémy, jako jsou třeba Acqua di Gioia od Giorgia Armaniho, Be Delicous by DKNY, Downtown by Calvin Klein, Huqo Woman – Hugo Boss, 1881W – Cerruti a mnoho dalších – celou nabídku parfémů v akci za 690,- si prohlédněte ZDE.

photo-14-11-16-19-00-52

Já pro Vás připravila recenzi dvou parfémů z této nabídky – oba jsem měla možnost na vlastní kůži otestovat a opět se s Vámi ráda podělím o dojmy. Třeba budou inspirací při výběru…:)

EMBLEM – Montblanc

Značka Montblanc ve mně vždy evokovala čistotu, luxus, kvalitu. Znám ji zejména díky nádherným psacím potřebám – luxusním plnícím perům, diářům, peněženkám… Zkrátka, Montblanc je značkou, která vystihuje seběvědomé, inteligentní a charismatické muže. Tedy, alespoň takto ji vnímám i já.

photo-14-11-16-19-01-44

Flakon pánské vůně Emblem má nádherný tvar šesticípé hvězdy, symbolizující šest ledovcových údolí, které obklopují nejvyšší horu Evropy – Mont Blanc.

photo-14-11-16-19-02-00

Vůně je silná, dominantní, svěží, vhodná pro sebevědomého muže, který má vlastní a jedinečný styl a nebojí se jej ukázat. V parfému Emblem jsou patrné citrusové tóny, ale i kardamon a moje milovaná skořice, nebo pepř. To vše v dokonalém spojení vytváří úžasný, přitažlivý parfém.

Dokonalé na této vůni je, že se během doby, kdy ji máte na sobě, proměňuje, nejdříve je silně kořeněná, později začínají převládat citrusové tóny, po několika hodinách jsem naopak vnímala hlavně skořici.
I když je tato vůně pánská, udělala velký dojem i na mě – a budu ji používat, za mě je to až unisexový typ.

ACQUA DI GIOGIA – Giorgio Armani

Vůně Acqua Di Gioia je velmi populární a já se vůbec nedivím. Je líbivá, svěží, lehce nasládla, s vyzývavým podtextem. Přesně takové vůně se mi líbí.

photo-14-11-16-19-02-32

Parfém Acqua Di Gioia je nesmírně ženský a příjemný, líbivý. Ve mně vyvolává svěží pocit letních dnů, které si tak připomínáte kdykoliv jen chcete.

photo-14-11-16-19-03-06

Patrné jsou opět citrusové tóny, ale i osvěžující máta, jasmín, nebo cedr. Flakon vůně je v jednoduchém designu, se zaoblenými křivkami – symbolizující svěžest, čistotu, svobodu.
Věřím, že vůní Acqua Di Gioia vždy zaručeně potěšíte!

Parfémy v akci za 690,- můžete koupit buď přes eshop (viz odkaz níže), nebo v kamenných pobočkách parfumerií FAnn.

ODKAZ: PARFUMERIE FANN / web, eshop
ODKAZ: PARFUMERIE FANN / facebook