VIDEO: Augustian LIFE!

Mám pro Vás malé „video ohlédnutí“ za mým úžasným pobytem v nádherném hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích… Pojďte se podívat, jaké krásné místo s perfektními službami máme jen kousek od Brna…:)

IMG_2765

Do wellness hotelu Augustiniánský dům jezdím už několik let a můžu zcela upřímně říct, že jsem tu pokaždé ve všech ohledech naprosto spokojená. Najdu tu klid, odpočinu si, ocením zdejší vynikající gastronomii a samozřejmě také širokou škálu nabízených služeb – ať už v krásném wellness centru, nebo i ty, které tu jsou tak nějak „navíc“ – třeba kouzelnou zahradu „Šesti smyslů“, po které je opravdu radost se procházet.

IMG_2635

V hotelu je navíc nyní mnoho novinek – hosté určitě ocení zastřešenou venkovní terasu u restaurace, letní wellness terasu, na kterou je přímý vstup z wellness centra…

IMG_2696

…nebo rozšířené prostory venkovního altánku.

IMG_2672

Hotel navíc nabízí zcela výjimečný koncept – projekt AUGUSTIAN LIFE – který je v mnoha ohledech jedinečný. Hostům kromě mimořádných služeb, balíčků a dárkových předmětů, nabízí i realizace jejich vlastních interiérů ve stejném stylu, v jakém je celý tento hotel. A že se jedná opravdu o dokonalý design!

IMG_2599

IMG_2588

Zpátky ale ke slibovanému videu – to Vám myslím řekne o celém tomto hotelu nejvíc…:)

Nádhera, souhlasíte? O tak božském místě přece musíte vědět…:)

Prohlédněte si i mnoho fotek z tohoto kouzelného místa ve fotogalerii!

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE/web/eshop