Vánoční inspirace z obchůdku IvaDekor

Opět mám pro vás inspiraci – vánočně laděnou – na krásné dekorace, doplňky, ale i na dárky pro vaše blízké, a to z oblíbeného obchůdku IvaDekor, který najdete na Horově 16 v Brně!
Pořídíte zde nejrůznější milé věci, které vám to doma nyní zútulní a vytvoří pohádkovou vánoční atmosféru. Nechybí nejrůznější vánoční figurky, vonné svíčky, oblíbený hrající stromeček Andělské zvonění… ovšem, koupíte tu i různé originální dárečky pro vaše blízké! Jsou zde pro vás připraveny i různé dárkové balíčky s hezkými drobnostmi, v různých cenových relacích – hodí se třeba i jako pozornost pro kamarádky, dětem pro učitele ve škole… Zastavte se sem mrknout, vládne tu nyní doslova pohádková atmosféra!

O obchůdku IvaDekor vám na svém blogu už píšu hezkých pár let – a musím sama uznat, že sortiment je tu stále stejně úžasný, pestrý a originální. Pořídíte zde mnoho kouzelných věcí ideálních právě jako milé dárečky pro vaše blízké. A pokud si nejste jistí, co komu vybrat, určitě vám tu i moc rádi poradí.

Obchod IvaDekor je teď opravdu přímo plný nejrůznějších ryze vánočních věcí, které se vám určitě budou líbit. Koupíte tu třeba překrásné figurky a postavy andělů – coby jednoho ze symbolů Vánoc.

Tyto andělíčci jsou zde v mnoha typech, velikostech i provedení.

Obzvláště nádherní jsou andělé velcí, kovaní, působí elegantně a luxusně.

Nechybí také postavičky skřítků i dalších vánočních symbolů. Určitě tu najdete něco, co se bude zaručeně hodit přímo do vašeho interiéru.

Mimořádně oblíbené jsou zde každý rok také české hrající stromečky Andělské zvonění. Jsou skutečným originálem, vyrobené ve chráněné dílně. Takový stromeček skvěle ozdobí i vaši štědrovečerní tabuli!

Stromečky jsou opět k dostání ve zlatém i stříbrném provedení.

V obchůdku IvaDekor pak koupíte i krásné dárečky – a to pro všechny členy rodiny! Mým tipem jsou nádherné hřejivé deky, které určitě potěší maminku, babičku…

Jsou k dostání v několika barvách i designech.

Pánům udělá radost třeba vánočně dekorované lahvičky s medovinou, s punčem…

Potěšit pak mohou i vtipné cedulky s nápisy do domácnosti, skleničky na víno…

…dětem zde můžete vybrat nádherné plyšové hračky.

V obchůdku IvaDekor pak najdete i hotové, připravené vánoční balíčky – obsahují různé milé dárečky, drobnosti…

Tyto balíčky jsou k dostání v různých cenových relacích – hodí se nejen pod stromeček, ale potěšíte jimi třeba i kamarádky, kolegy v práci, nebo děti je mohou darovat svým učitelům ve škole…

Zastavte se do obchůdku IvaDekor – určitě tu pořídíte něco hezkého, pro radost vašich blízkých, nebo i tu vaši. :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram