Vánoce a Silvestr v restauraci Pavillon!

I když nepatřím zrovna k velkým milovníkům zimního období, musím uznat, že zima má své určité kouzlo –  hlavně v čase před Vánoci, kdy je všechno nazdobené, rozzářené, pohádkové. Líbí se mi také, jak se lidé touto dobou více scházejí a tráví spolu i více času…

…někdy si až říkám, že je škoda, že toto není vlastně po celý rok. Proto si opravdu každý den v tomto krásném období snažím zpříjemnit a strávit ho jak nejlépe to jde. Chci se hodně věnovat také svým dětem, které předvánoční období opravdu nádherně a intenzivně vnímají. Ráda se také procházím městem po trzích, prohlížím si krásnou výzdobu všude kolem, scházím se se svými přáteli, zajdu s manželem na večeři. Zkrátka dělám vše pro to, abych si to kouzlo Vánoc umocnila…:)

A vždy mě potěší, když vidím, že zimu a Vánoce stejně prožívají i na mých oblíbených místech, kam ráda chodím. Jedním z nich je i restaurant Pavillon v centru Brna, v parku na Kolišti (bývalá Zemanova kavárna). Právě v Pavillonu je po celý rok opravdu krásně, ovšem, zima je tu, řekla bych, asi nejhezčí. Pokud je navíc sníh – vypadá to tu skutečně neuvěřitelně:)

pavillon v zime

Restaurace Pavillon navíc vychází svým hostům v této uspěchané a hektické době maximálně vstříc – a připravila si mnoho vynikajících nabídek a událostí, o kterých byste zkrátka určitě měli vědět…:)

V první řadě Vám v Pavillonu mohou usnadnit celý předvánoční shon, kdy je toho – hlavně na nás, ženách, skutečně hodně – kromě nákupů a balení dárků musíme uklidit dům a také upéct  cukroví. A v mnoha případech se po nás vyžaduje přímo několik druhů, že?:) A co si cukroví objednat? Přesně to totiž nabízí v Pavillonu! A opravdu tu můžete očekávat pouze absolutní a prvotřídní kvalitu:)

Restaurace Pavillon připravila letos pro všechny, co chtějí svátky prožít v klidu, možnost objednávky kvalitního vánočního cukroví. Nabízí mix cukroví – 9 druhů, stačí jen napsat o objednávkový formulář na info@restaurant-pavillon.cz, nebo si do restaurace zavolat.

cukrovi

Pokud toužíte Vánoce prožít opravdu v maximální pohodě a stres v kuchyni chcete letos zcela vynechat, můžete přímo Štědrý večer strávit zde, v Pavillonu.
Nabízí tu speciální štědrovečerní menu. Na večeři se budou servírovat dva typy menu – „Classic“ a „De Luxe“. V typu Classic budou klasické štědrovečerní chody: Rybí polévka, kapr a salát (výběr ze dvou typů – bramborový nebo vídeňský) a jako dezert hruška vařená ve víně, vanilková omáčka a sorbet ze svařeného vína. V menu De Luxe bude na výběr ze dvou předkrmů: humří chlebíček nebo marinovaný lososovitý pstruh a kaviár; dále pak polévka z francouzské čočky Puy, u hlavních chodů bude na výběr grilovaný candát nebo roláda z krocana plněná kaštany a meruňkami, jako dezert Vás čeká čokoládový fondant se zmrzlinou z Baileys. Menu se bude podávat od 16. hodiny a po večeři mají hosté možnost rozdávat dárky u vánočního stromečku.

restaurace mix

Pokud chcete slavit Štědrý den v klidu domova a zároveň nemít práci s vařením, je možné si i štědrovečerní menu objednat a 23.12 od 11. do 22. hodiny vyzvednout, 24.12 je to od 12. do 14. hodiny.
Objednávky jak na cukroví, tak na štědrovečerní menu jsou přijímaný do 20.12.

Samozřejmě, že právě v Pavillonu můžete také prožít letošní oslavy Silvestra! Vynikající menu a skvělá zábava tu jsou také zaručeny.:)
Večer tu můžete zahájit vynikající večeří, kdy je pro Vás připraveno speciální, 6ti chodové menu, které je kombinací tradičních surovin s netradičními chutěmi. Přesný výčet silvestrovských chodů najdete níže.

Po večeři se pak můžete přesunout do Runway baru, který je ve stejné budově, jako Pavillon!

10628475_892970764059651_3114264019320611345_n

I v baru Runway si pro Vás připravili zajímavý silvestrovský program, který se samozřejmě váže k bohaté nabídce míchaných drinků a koktejlů, které jsou pro tento bar už přímo proslulé!
Téma večera je: „Proleťte se s námi historií koktejlů!“ Každou hodinu se změní styl – začne se předprohibičními drinky, pokračovat se bude obdobím prohibice, tiki karibskými koktejly… Neminou nás disco sedmdesátky a návrat ke koktejlům v devadesátých letech. Budou však i molekulární koktejly a vše bude zakončenou koktejlovou klasikou. Každý styl bude mít svou hudbu a personál se bude měnit před očima i ve vizáži. Partnerem celého večere bude i Champagne Deutz, takže si hosté budou moci dát fantastické champagne za skvělou cenu. Čeká je tu i malé občerstvení – kachní rilletes s nakládanou zeleninou a olivami, paštika z kuřecích jater s brusinkami.

bar

SILVESTROVSKÉ MENU v Pavillonu:                                                                                                                                                                      

AMUSE BOUCHE – ÚSTŘICE FINE DE CLAIRE A PĚNA Z FRISANTÉ
UZENÝ JESETER A KAVIÁR MALOSOL, VAJEČNÁ PĚNA, KOPR, BLINY A ŽELÉ Z RUSKÉ VODKY
CONSOMMÉ Z HOVĚZÍ OHÁŇKY, TARTAR Z VYZRÁLÉ SVÍČKOVÉ A ČERNÝ LANÝŽ
PEČENÝ VEPŘOVÝ BOK PO ASIJSKU, GRILOVANÉ MUŠLE SVATÉHO JAKUBA, KVĚTÁK A KORIANDR
SORBET Z KRVAVÉHO POMERANČE
VARIACE Z FRANCOUZSKÉHO HOLUBA, KACHNÍ FOIE GRAS, JABLKA, KAŠTANY A BADYÁN
MALINOVÝ DELICE S 80% ČOKOLÁDOU A MALINOVÝ SORBET

Cena menu 1450 Kč včetně novoročního přípitku

Silvestr v Pavillonu – událost na Facebooku.

Restaurant Pavillon najdete v centru Brna, v  parku na Kolišti na Jezuitské 6.

ODKAZ: RESTAURACE PAVILLON/web
ODKAZ: RESTAURACE PAVILLON/facebook