Unikátní remodelační masáž Body Strategist ve wellness 4COMFORT

Ve wellness centru 4COMFORT v brněnských Obřanech nabízí velmi zajímavou a svým způsobemi i unikátní tělovou proceduru – remodelační masáž Body Strategist. Ta je specifická jednak v použitých produktech, jejichž efekt spočívá v hřejivém působení na kůži a podkoží a také v samotné technice této masáže – která je prováděna coby ruční masáž lymfatická. Cílem této procedury je zpevnění pokožky, eliminace celulitidy, odvodnění a při absolvování pravidelných kúr také zeštíhlení určitých partií. Masáž Body Strategist jsem ve welless 4COMFORT vyzkoušela a mám pro vás svou reportáž!
Jak už jsem se několikrát přesvědčila, dobře provedené masáže – zejména ty ruční, lymfatické, dokáží být opravdu ku prospěchu. Skvělé jsou zejména na odvodnění a také pro zpevnění kůže. Proto, když jsem se dozvěděla, že ve wellness centru 4COMFORT provádí zcela unikátní tělovou proceduru – masáž Body Strategist, která má na pokožku velmi příznivý vliv, souhlasila jsem a tuto masáž jsem vyzkoušela. Byla jsem zvědavá na efekt – trápí mě otoky nohou a samozřejmě, asi jako každou ženu, také celulitida.
Jak jsem již nastínila v úvodu, tato masáž je zcela unikátní a specifická – a v Brně ji provádí právě pouze ve 4COMFORT! Jedinečnost procedury Body Strategist spočívá zejména v použitých produktech přesně pro tento typ masáže. Zajímavý je i samotný postup, kdy masérka provádí masáž lymfatickou, dále vás čeká i zábal, který je klíčový pro účinek.
Více o této proceduře najdete i přímo na webu 4COMFORT.
Masáž Body Strategist se provádí na určitých partiích, které většinu z nás, žen, obvykle trápí – jedná se zejména o stehna, zadeček a bříško.
Úvodem masáže je “uvítací rituál”, který se provádí na hlavě a obličeji, je příjemným navozením pohody a relaxu.
Následuje aktivace lymfy a ruční lymfatická masáž. Ta je zásadní pro odvodnění a také pro následné vysoké účinky zábaulu.
Ruční lymfatická masáž se provádí již s použitím tělového peelingu – peelingem se díky abrazivnímu působení aktivuje podkoží a celkově má peeling i hřejivý efekt.
Následně se nanese speciální gel na požadované partie a vytvoří se zábal – pokožka se zabalí do igelitu. Zábal se nechá 20 minut působit, pro maximální efekt.
Po 20 minutách se přebytky gelu odstraní teplým ručníkem, následuje masáž speciálním voňavým olejem.
Na spodní části nohou se závěrem nanese chladivý gel, který působí proti nežádoucím otokům.
Jak jsem napsala, specifická je použitá kosmetika, speciálně vyvinutá pro tento typ masáže.
Všechny produkty jsou čistě přírodní, bez parabenů a silikonů.
Produkty obsahují výtažky z lopuchu, které skvěle působí na odvodnění, některé složky jsou i hřejivé – opravdu během působení zábalu cítíte intenzivní, ale příjemné teplo.
Určitě vás zajímá efekt a účinek. Já sama vnímala hned po ošetření velmi hezkou, příjemně hladkou pokožku. Samozřejmě je ideální absolvovat tuto masáž pravidelně, s cílem maximálního možného efektu. Doporučuje se chodit pravidelně, 1x týdně.
Při pravidelném absolvování masáže dosáhnete eliminaci celulitidy, zeštíhlení určitých partií a také odvodnění. A to zní naprosto super, že?  :)
Navíc, masáž je velmi příjemná, odpočinete si – navíc s takto skvělým účinkem, co víc si přát! Vyzkoušejte – remodelační masáž Body Strategist provádí v Brně pouze ve 4COMFORT!

Wellness centrum 4COMFORT najdete v Brně – Obřanech na adrese Fryčajova 698/29 (vjezd z ulice Cihelní).

ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / web
ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / facebook
ODKAZ: WELLNESS CENTRUM 4COMFORT / instagram