TOP CHIC TIP – My Beauty Drugs

V dalším díle rubriky TOP CHIC TIP se s vámi podělím o moje kosmetické „drogy“, na kterých si ujíždím už mnoho let!

Za tu dobu, co se o kosmetiku a její produkty intenzivně zajímám, jsem si oblíbila pár kousků natolik, že si bez nich úpravu své vizáže už nedokážu představit:) Zkrátka se staly mými „must have“ a jsou všechny natolik dobré a kvalitní, že vám je chci představit:

1. Tužka pod obočí od BENEFIT COSMETICS – High Brow

Věřte, že i na první pohled „obyčejná“ tužka dokáže velké divy! A tato je toho skvělým příkladem. Tužkou si obkreslíte spodní část vašeho obočí a následně prstem rozmažete. Světla barva partie krásně rozzáří a vaše obočí dobře vynikne. Tužku ovšem můžete používat i na projasnění jiných partií – já ji aplikuji i do rýhy pod nosem a do spodních vnitřních koutků očí. Vše, kam se tato kouzelná tužka dostane, je projasněné a barevně sjednocené. V Brně tužku High Brow seženete v Sephoře v Olympii. Tady je pak odkaz přímo na produkt na oficiálním webu Benefitu: HIGH BROW zde je odkaz na Facebook českého zastoupení Benefitu: BENEFIT COSMETICS CZECH REPUBLIC

2. Korektor Yves Saint Laurent Touche Éclat

Tento úžasný „vynález“ v kosmetickém světě asi nemusím blíže představovat. YSL Touche Éclat je nejvíc prodávaný korektor na světě (výrobce uvádí, že se každých 20 vteřin prodá 1 kus). Korektor má úžasně praktické balení – je to v podstatě propiska s malým štětečkem, do kterého si stlačením konce „pera“ aplikujete požadované množství, které pak jednoduše nanesete přímo na určité partie. Je ideální hlavně na zakrytí největšího nepřítele dámských tváří – tmavých kruhů pod očima. S těmi já se už nějaký ten pátek (mám pocit, že snad od narození) potýkám. A i když jsem vyzkoušela mnoho různých korektorů, je tento stále ten TOP. V Brně seženete třeba v Sephoře v Olympii, v parfumeriích Douglas, nebo Marionnaud.

3. Parfém Clinique HAPPY – FOR MEN

Ano, opravdu čtete správě, FOR MEN. Já prostě většinu dámských parfémů nemusím, přijdou mi sladké, vtíravé, zkrátka „bolehlavy“. Pánské parfémy jsou zase příliš silné. Ale tento je takovým kompromisem, i když výrobce uvádí, že je pro muže… Voní svěže, po citrusech a prostě VONÍ mi. A to už asi 15 let:) Kdykoliv jdu do parfumerie s tím, že si koupím nějakou novinku, odejdu stejně opět s milovaným Clinique Happy For Men. Mají ho ve všech obchodech s parférmy.

4. BIODERMA Sensibio H2O – micelární čistící voda pro citlivou pleť 

Je to to nejšetrnější, co si na odlíčení může moje přecitlivělá pleť přát. Micelární voda pokožku zbytečně nevysušuje, nedráždí, naopak ji zklidňuje. Vyrábí se ještě ve variantě pro běžnou a mastnou pleť. Dokonale odlíčí i voděodolnou řasenku, neštípe do očí. Seženete ve všech dobře zásobovaných lékárnách :)

5. BIOLINE PHYTO STAMINAL – sérum kolem očí

Opravdu velká kosmetická „vychytávka“, která mě přesvědčila o tom, že kvalitní produkt dokáže opravdu zázraky. Jedná se o koncentrované sérum, které se používá na okolí očí i rtů – zkrátka na ty vrásky, které nás nejčastěji štvou:)  Můžete ho ovšem aplikovat i na čelo, na krk. Po použití opravdu cítíte, že je kůže příjemně vypnutá. Pak už stačí jen nanést oblíbený krém. Sérum zmenšuje kruhy pod očima, pleti dodává svěží vzhled, urychluje regenerační proces a zmírňuje příznaky stárnutí. V Brně ho koupíte v našem oblíbeném kosmetickém studiu SlimFOX – zde je odkaz: SLIMFOX

6. CARMEX – balzám na rty

To nejlepší, co můžete dopřát svým rtům. Je to nejoblíbenější balzám mnoha předních vizážistů, protože dokáže během chvilky spravit suché, popraskané rty. Nebyl u nás dlouhou dobu k sehnání a všichni, kteří ho stejně, jako já, nutně potřebovali, si ho nechali vozit buď z Anglie, nebo z Ameriky. Dnes už se u nás, díky Bohu, dá sehnat. Opravdu stojí za to. Má velmi specifickou vůni, texturu i složení a žádný jiný balzám se mu dodnes nevyrovná (a to už se vyrábí fakt hodně dlouho). Seženete ho pouze přes e-shopy.

beauty drugs