Tip – prodejny Cupák v Brně musíte znát!

Věřím, že když se řekne pojem „prodejny Cupák“, mnozí zvláště rodilí Brňané budou velmi dobře vědět… :) Aby také ne – obchody Cupák mají již mnohaletou tradici a historii, rodinná firma byla založena v roce 1992 – značka se tedy těší již době 31 let existence!
Cupák – to jsou obchody s potřebami pro dům, zahradu, dílnu… A jak jsem se sama přesvědčila (a potvrdili mi na místě i mnozí spokojení zákazníci), ve výše uvedeném ohledu tu mají skutečně VŠE! Věci do domácnosti, spojovací materiál, zavařovací sklenice, keramické květináče, silikony, žárovky, sklenice a skleněné lahvičky pro nejrůznější náplně, vykrajovátka, korpusy pro věnce a potřebné produkty pro tvoření…to je jen velmi stručný výčet sortimentu prodejen Cupák.
V Brně tyto obchody najdete na Okružní 9, na Veveří 21 a na Gajdošově 14 – víc vám značku a její nabídku představím ve svém článku…

POZOR – na všech prodejnách Cupák mám pro vás slevu 10% – stačí, když řeknete kód MÍŠA
Kód platí do konce roku 2023.

Pamatujete takové ty klasické domácí potřeby z doby našeho mládí, nebo dětství? Časem většina z nich úplně vymizela a tyto obchody zcela nahradily velké řetězce, kde ovšem sortiment zdaleka není tak rozmanitý a pestrý, jak jsme dříve byli zvyklí. A některé věci zde neseženete opravdu vůbec…

Ovšem, pár prodejen tohoto typu se udrželo a dnes jsou díky své pestré nabídce domácích potřeb (ale i potřeb pro zahradu, dílnu…) mimorádně oblíbené a vyhledávané.
Přesně to platí také o dnes již brněnské tradiční značce Cupák!

Jak píšu v úvodu, jistě budete mnozí minimálně tento název znát, ale věřím, že bude více těch, kdo máte s prodejnami osobní zkušenost. V Brně obchody Cupák naleznete na třech místech – na Okružní 9, na Veveří 21 a také na Gajdošově 14.

Značka Cupák je rodinným podnikem, a to po celou dobu své existence. Posledních 7 let prodejny vede dcera pana Cupáka a nutno dodat, že do kvalitního a perspektivního fungování všech prodejen vkládá nejen spoustu energie, ale i lásky. Snaží se nabídku obchodů rozšiřovat, aby zde zákazníci našli opravdu vše v ohledu zaměření značky. Mimo to, pokud něco není dostupné, v obchodech vám rádi vyjdou vstříc a pokud to lze, danou věc vám objednají.

Cupák, to jsou domácí potřeby, železářství, potřeby pro kutily i zahrádkáře…na jednom místě. Až jsem se sama divila, jak neuvěřitelně pestrý je sortiment, objevujete tu věci známé i neznámé a třeba i takové, které si dobře pamatujete právě z dětství…

Určitě vás zajímá (pokud tedy obchody Cupák osobně neznáte), co konkrétně tu koupíte.
Věřte, výčet zboží by byl tak sáhodlouhý, že by vás to po chvíli snad i nebavilo číst. :)

ALE – zmíním pár největších zajímavostí.
Obchody Cupák tedy nabízí potřeby do domácnosti, zavařovací sklenice, skleněné dózy a lahvičky pro nejrůznější náplně, vykrajovátka a tvořítka na cukroví, prostředky na úklid, spojovací materiál, lepidla a silikony, malířské i zednické potřeby, potřeby pro instalatéry, žárovky (i ty klasické), baterie, velmi pestrý je zde výběr zahradních substrátů a hnojiv, dále produktů pro ochranu rostlin, koupíte zde různé dřevěné lišty a latě, krmítka a budky pro ptáčky, krmiva pro venkovní ptactvo, pastičky na myši, odpuzovače kun, korpusy na věnce, přízdoby, drátky, osvětlení na vánoční stromečky, květináče – i ty klasické, keramické, dále igelitové ubrusy, sympatex… A tak bych tu mohla psát dál a dál. :)

Jen si vezměte, spoustu těchto věci (a na jednom místě!) dnes opravdu jen tak někde nekoupíte… A to hlavní, v obchodech velkých řetězců často tápete „na slepo“ mezi regály a nevíte si rady.

V obchodech Cupák si zakládají na osobním přístupu k zákazníkům, rádi vám zde najdou přesně to, co hledáte, doporučí, umí poradit… Nákup vám tady nezabere moc času, protože se vám zkrátka vždy hned někdo věnuje. A o tom to také je. :)

Tak ať o obchodech Cupák víte! Sortiment se vám totiž zaručeně bude hodit. :)

V Brně prodejny Cupák najdete na těchto místech:

Okružní 9, Brno – Lesná
Veveří 21, Brno – střed
Gajdošova 14, Brno – Židenice

Otevírací doba prodejen:

pondělí až pátek: 08:00 – 18:00, sobota: 08:30 – 12:00.

ODKAZ: CUPÁK / web
ODKAZ: CUPÁK / facebook
ODKAZ: CUPÁK / instagram