Tip pro vás i vaše děti – CELOROČNÍ KURZ INTUITIVNÍHO VNÍMÁNÍ PRO RODIČE S DĚTMI od 7 LET!

Se začátkem školního roku jistě mnozí hledáte a vybíráte vhodné zájmové činnosti, aktivity, kroužky a kurzy pro své děti… Jistě je pro vás prioritou, aby děti svůj volný čas trávily aktivně, aby se rozvíjely a objevily třeba i svůj skrytý potenciál, nebo vnímání, které jim bude v mnoha aspektech života ku prospěchu.
Proto – chtěla bych vám doporučit velmi zajímavého kurzy INTUITIVNÍHO VNÍMÁNÍ, které jsou určeny nejen pro děti, ale také pro vás, rodiče, abyste si svými dětmi užili krásný čas ve spojení a zároveň společně navnímali svůj skrytý, avšak přirozený potenciál. Pocítíte, že během těchto setkání se stáváte zase malými bezstarostnými dětmi, a proto vás celý kurz od začátku do konce bude bavit a užijete si každý okamžik.
Zajímá vás více? Čtěte dál – a POZOR, přihlašování na kurzy intuitivního vnímaní je možné pouze do 12. září. Přihlášky pod tímto odkazem: https://www.skolaintuice.cz/celorocni-kurzy/skola-intuice-1-rocnik-pro-rodice-s-detmi/

Během těchto kurzů intuitivního vnímání se stanete svědky otevírání potenciálu vašich dětí, budete jejich průvodci a pomocníci do světa, který je mimo naší běžnou mysl. Veškeré hry hrajete společně s dětmi, pomáháte jim a děti zase pomáhají vám.
Každé jedno setkání, které probíhá 1x měsíčně na 2,5 hod je jakýmsi druhem uvědomění.

Jak kurzy probíhají, co můžete očekávat – vy, ale zejména vaše děti?

1. Setkání se věnuje uvědomění, že máme 2 mozkové hemisféry, jak tyto hemisféry pracují, jak odlišně jimi vnímáme a jak je důležitá jejich rovnováha a propojení.

2. Setkání se věnuje uvědomění, že můžeme vidět i když máme zakryté oči.

3. Setkání se věnuje uvědomění, že máme intuici, která nám pomáhá, vede nás a chrání. Jak naší intuici vnímáme a jak se projevuje.

4. Setkání se věnuje uvědomění, že jsou naše smysly s naší intuicí propojeny a intutici ještě více prohlubujeme.

5. Setkání se věnuje uvědomění, že máme okolo sebe pro někoho neviditelné a pro někoho viditelné energetické pole – auru a toto pole se učíme na sobě vnímat.

6. Setkání se věnuje uvědomění, že máme schopnosti se na sebe telepaticky napojit a nejen na sebe, ale také na předměty.

7. Setkání se věnuje uvědomění, že pro náš život je velmi důležitá koncentrace, vizualizace, flexibilita a kreativita.

8. Setkání se věnuje uvědomění, jak je velmi důležitá práce s našimi emocemi. Ukážeme si jednoduché techniky, jak s našimi emocemi pracovat.

9. Setkání se věnuje uvědomění, že jsme tvůrci svého života. Jak vědomě zaměřit pozornost a pracovat s vědomým záměrem.

10. Na posledním setkání trénujeme vše, co jsem se za posledních 9 měsíců naučili.

Po téměř roce setkávání se váš pohled na některé věci a situace v životě změní. Otevře se více vaše myšlení a možná se začnou ve vašem životě dít změny k lepšímu. Děti se během roku stanou sebevědomějšími, uvědomělejšími a jejich intuice ještě více posílí. Dokáží ve svém okolí rozeznat, kdo je a kdo není jejich kamarád a kdo jim, říká pravdu.

Můžete pak s kurzy dále pokračovat do 2.a 3.ročníku.

POZOR – ZAČÍNÁ SE V ZÁŘÍ.

Přihlásit se můžete na https://www.skolaintuice.cz/celorocni-kurzy/

https://www.skolaintuice.cz/reference/
https://www.skolaintuice.cz/ke-stazeni/

ODKAZ: ŠKOLA INTUICE / web
ODKAZ: ŠKOLA INTUICE / facebook
ODKAZ: ŠKOLA INTUICE / instagram