Tip na dárek na Vánoce – pro krásné vlasy!

V průběhu předvánočního času pro vás mám opět pestrou inspiraci na vánoční dárky pro vaše blízké. A jako vždy se budu snažit doporučit dárky originální, zajímavé a hlavně takové, které zaručeně potěší – o to přece hlavně jde! :)
Věřím, že chybu neuděláte poukazem na kvalitní služby, které mohou navíc obdarovanému výrazně pomoci.
Proto – chtěla bych vám v následujícím článku předat tipy na dárky z oblíbené Vlasové kliniky, kde vám dokáží opravdu velmi výrazně zlepšit kvalitu vlasů. Díky speciálním a cíleným terapiím zde umí obnovit hustotu vlasů, lze zastavit i jejich vypadávání a nadměrné řídnutí. Na terapie do Vlasové kliniky v Brně chodím už pár měsíců a i sama jsem moc spokojená. Nyní naštěvuji už jen novou pobočku v Rezidenci Svratka na Sokolově 791/1, kde se dá pohodlně zaparkovat. 
Jaké dárky pro krásné vlasy můžete letos pod stromeček nadělit? Čtěte dál!

Jak možná sami znáte ze své zkušenosti, nadměrné řídnutí vlasů a jejich špatná kvalita, to dokáže skutečně potrápit…
Skvělé je, že se s tím v dnešní době „dá něco dělat“ – a to v případě, pokud se svěříte do péče Vlasové kliniky.

Síť Vlasových klinik funguje už v rámci celé České republiky, a to v mnoha městech.
V Brně máme pobočky Vlasové kliniky dvě, první byla otevřena loni na podzim na Pekařské 393/33 a druhá pobočka je klientům k dispozici od léta – a to v Rezidenci Svratka na Sokolově 791/1.

Na obou pobočkách v Brně jsou služby samozřejmě zcela totožné, pracují zde se stejným přístrojem NEO 21, který je vyvinutý speciálně jen pro Vlasové kliniky.
Nicméně, druhá pobočka v Rezidenci Svratka je mnohem větší – odbaví zde více zákazníků, nespornou výhodou je i parkování, venkovní zahrádka… Mimo to, tato pobočka je snadno dostupná i pro mimobrněnské – nachází se kousek od nájezdu na dálnice D1 a D2.

Vlasová klinika každému z klientů určí přesně dané terapie, které pomohou vyřešit daný problém s vlasy – ať už se týká nadměrného vypadávání, zhoršené kvality, řídnutí…
Každý z klientů absolvuje nejdříve zdarma trichologické vyšetření, kdy se díky speciální kameře detailně prohlédne stav vlasové pokožky i vlasových vláken. Je tak velmi dobře viditelné, v čem spočívá problém – a určí se další postup, jak dosáhnout co nejvýraznějšího zlepšení.

Před každou terapií je nutné vlasovou pokožku nejdříve vyčistit ultrazvukem, odstraní se odumřelé zbytky kůže a mazové zátky.
Následně se už provádí samotné ošetření přístrojem NEO 21 – buď elektroporace, nebo mikrojehličkování, dle stavu vlasové pokožky. V obou případech se do vlasové pokožky zapracovává speciální sérum na růst vlasů, jehož účinek je podpořen působením radiofrekvenčních vln.

To je v krátkosti – abyste o službách Vlasové kliniky měli přehled.

A právě poukazy na služby ve Vlasové klinice jsou i skvělým tipem na dárek (nejen) na Vánoce! Takový dárek je totiž skutečně zárukou úspěchu – zvláště, pokud problémy s vlasy dotyčného psychicky trápí a ocení tip, jak zastavit nadměrné vypadávání vlasů.

Vlasová klinika nabízí poukazy v hodnotě 500,- na služby, k dispozici jsou také poukazy na 10% slevu.
Mimochodem, poukazy na služby Vlasové kliniky, nebo na zmiňovanou slevu se mohou hodit třeba i pro vaše zaměstnance, kolegy…

Poukazy můžete zakoupit přímo na pobočkách Vlasové kliniky v Brně, případně není problém poukazy nechat zaslat i poštou – zdarma – na základě telefonické domluvy.

Mimo poukazy pak Vlasová klinika nabízí i krásné dárkové balíčky s dermokosmetickými produkty – jedná se o vlastní značky Vlasové kliniky. Řada produktů zahrnuje šampon, kondicionér, vlasovou masku, zmiňované sérum a nyní nově můžete zakoupit i detoxikační čaj, který podporuje látkovou výměnu v těle a tím je i prospěšný pro obnovený růstu vlasů.

Balíčky mimo produkty pak coby bonus obsahují i některý z poukazů – buď na slevu, nebo v hodnotě 500,- přímo na využití služeb.
I tyto balíčky se hodí coby dárky na Vánoce!

Pokud tedy nevíte, jaké originální a vhodné dárky letos pod stromeček vybrat, zkuste právě poukazy, nebo balíčky z Vlasové kliniky. Věřte, takovým dárkem radost zaručeně přinesete! Nadměrné padání vlasů už nemusí být problém. :)

Vlasovou kliniku najdete v Brně na Pekařské 393/33 a nově i v Komárově ve zdejší Rezidenci Svratka na adrese Sokolova 791/1.

Vlasové kliniky najdete i na dalších jejích pobočkách:

📍Uherské Hradiště

📍Zlín

📍Mladá Boleslav

📍Olomouc

📍Brno

📍Znojmo

📍PRAHA

📍Kolín

📍Blansko

📍České Budějovice

📍Plzeň

📍Ostrava

📍Hradec Králové

📍Jihlava

📍Pardubice

ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / web
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / facebook
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / instagram