Tancujte pro radost!

Je pro Vás tanec skvělým odreagováním a doslova se nemůžete dočkat každé příležitosti, kde se můžete pohybově „nějak projevit“? Tak čtěte dál, protože pro Vás máme tip na skvělé taneční studio, kam si můžete chodit zatancovat – a třeba každý den!

Znáte Centrum Fenix? Právě toto je to místo, kde se můžete tanečně naprosto vyřádit! A pozor, věk nehraje roli:)

Fenix sídlí v centru města, na Mendlově náměstí, vstup do studia je z ulice Václavská. V novém tanečním centru se šesti moderně vybavenými tanečními sály s výkonnou aparaturou jsou pro milovníky tance připraveny kurzy všech úrovní (pro začátečníky, pokročilé i pro ty, kteří rádi soutěží) a všech věkových kategorií (děti od 3 let až po dospělé).

Ve studiu najdete samozřejmě také recepci s barem a wifi připojením. V příjemném prostředí tak můžete počkat na svého potomka či kamaráda, nebo na vlastní hodinu a ve volné chvíli se třeba připravovat do školy. Před budovou jsou pro naše klienty k dispozici také parkovací místa.

Ve Fenixu pracuje tým profesionálních tanečních lektorů, kteří se v tanečním světě a na tanečních soutěžích u nás i v zahraničí pohybují už nějaký čas.11083663_845173645545738_3383160594621477619_n

Profesionalitu a vysokou úroveň lektoři prokázali například na mezinárodní soutěži Street Dance Camp 2012 v Jedovnici, kde se formace Fénix Squad jako jediná z České republiky probojovala mezi 8 nejlepších crew na světě! Aktuálně je tato formace také Mistry ČR.

FENIX-2_web

Tančit zde můžou opravdu všechny věkové kategorie. Děti od tří do pěti let se mohou hlásit do kurzu BABY. Navazující kurz DĚTI je určen pro školáky ve věku od šesti do desíti let, dále tu pak nabízí kurz JUNIOŘI, ten je určen školákům ve věku od jedenácti do čtrnácti let. Kurzy pro DOSPĚLÉ se otevírají tanečníkům od patnácti let, horní věková hranice je bez omezení.

A do jakých kurzů se ve Fenixu můžete zapsat?

STREET DANCE – tanec, který se zrodil na amerických ulicích. Dynamický a energický tanec, jehož prostřednictvím můžete vyjádřit vlastní osobitost. STREET DANCE je fenoménem dneška.

STREET DANCE PRO RODIČE – zaujal vás tento skvělý moderní tanec, ale chcete tančit se svými vrstevníky a ne s dospívajícími dětmi? Potom je tu street dance pro rodiče.

BBOYING – taneční styl, který patří mezi čtyři složky hip hopu. Objevují se zde prvky akrobacie, power moves, toprocku a další speciality…

HIGH HEELS – tanec na vysokých podpatcích! Velmi ženské a koketní tancování, které se může hodit každé ženě a dívce. Pro všechny hvězdy diskoték.

PROVE IT – projekt Prove It! je kruhový trénink, pro kluky/holky, muže/ženy, postavený na anaerobní zátěži. Vše závisí jen na přistupu Tebe samotnýho/samotné, protože nejdůležitější ze všeho je frekvence opakovaní.

S Fenixem může tančit zkrátka každý: stačí jen chuť a rytmus v těle. Můžete se přihlásit do pololetního kurzu, ale také čas od času navštívit open classy. Na taneční hodinu tedy přijdete, kdykoli se Vám to bude hodit!

Centrum Fénix najdete v Brně na Václavské ulici 6.

ODKAZ: CENTRUM FÉNIX/WEB
ODKAZ: CENTRUM FÉNIX/FACEBOOK