Ta nejlepší jídla plná zeleniny – v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB!

Taky máte s příchodem jara přirozenou touhu jíst zdravěji, lehčeji a obecně i více zeleniny…? Já toto u sebe pozoruji pravidelně, každý rok. Myslím, že tělo si zkrátka žádá po zimě více vitamínů a celkový „restart“. Proto je fajn stravovací návyky těmto potřebám přizpůsobit! Mimo to, první letošní zelenina bude brzy dostupná, na trzích se objevuje třeba už i vynikající medvědí česnek… 
Víte, kam si na vynikající zeleninová jídla můžete zajít? Přece do bistra Zdravě, chutně…LOW CARB, které najdete v Brně na Zámečnické. Zdravá low carb jídla jsou tu ve stálé nabídce a nechybí i pořádné porce zeleniny – čerstvé, nebo i tepelně upravené. Tady se přesvědčíte, jak skvěle mohou chutnat „obyčejné“ cukety, batáty, lilek, nebo dýně… Mimochodem, právě menu s medvědím česnekem tu bude i celý tento týden!
Stavte se na oběd, jistě vám bude chutnat!
Bistro Zdravě, chutně…LOW CARB je snad mým vůbec nejoblíbenějším podnikem v Brně, chodím sem pravidelně a stále tak ráda! Vaří tady skvěle a hlavně, v duchu low carb stravy, která je i mně osobně velmi blízká, v tomto režimu se stravuji už mnoho let.
Super je, že low carb jídla jsou sytá, pestrá, chuťově výborná a hlavně, jsou i plná zeleniny! Právě zelenina totiž nahrazuje často i běžné přílohy typu brambory, rýže…
Divili byste se, ale naprosto skvěle chutná třeba takové dýňové pyré, zapečené cukety se sýrem, květáková rýže, batátové hranolky… Tyto zeleninové přílohy se skvěle doplňují s masem, rybami, zkrátka plně nahradí jiné, běžné typy příloh.
Právě v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB tyto low carb přílohy využívají a stále tu i vymýšlí nové, jiné – a upřímně, často se zde také nechávám inspirovat, a to jak k přípravě jídel, tak i příloh. Právě díky tomuto bistru jsem se také přesvědčila, že běžné přílohy pro jídla skutečně nejsou nutné.
Ovšem, důležité je zmínit, že i v tomto bistru nabízí běžné přílohy – tedy například rýži, nebo brambory – jsou pro ty z vás, kdo přímo low carb stravu nevyhledáváte, ale chcete se dobře, zdravě najíst.
Všechna jídla tu mají totiž skutečně vynikající!
Mimo to, často se zde snaží do pokrmů zahrnovat i i sezónní zeleninu, která je dostupná.
Tento týden tu budou mít i speciality právě s medvědím česnekem, na což se osobně také moc těším! Bude k dispozici zajímavé týdenní menu, kdy v jídlech bude medvědí česnek využit.
V bistru Zdravě, chutně…LOW CARB si každý den můžete vybrat v rámci týdenní nabídky ze 4 teplých jídel, vždy nechybí také polévka. Jinak jsou samozřejmě k dispozici i speciality studeného bistra ve vitríně – tortilly, obložené chleby… Ráno si sem můžete zajít na snídaně!
A pak…jistě nemusím připomínat – dezerty! V těch tedy zeleninu nenajdete, ale jsou rozhodně zdravější alternativou, než běžné zákusky z mouky a cukru.
Zastavte se do bistra Zdravě, chutně…LOW CARB na dobroty plné zeleniny! Budou vám chutnat!
Bistro Zdravě, chutně…LOW CARB najdete v centru Brna na Zámečnické 3.

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / instagram
ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / facebook