Symbol – Buďte in s Wrap náramky

Představujeme Vám značku Symbol, která nás vyloženě dostala svými nádhernými šperky!

Wrap náramkům jsme obě propadly.  Několik jich máme a nosíme je takřka denně, dají se totiž skvěle vzájemně kombinovat i doplňovat ostatními šperky.

IMG_1406

A právě značka SYMBOL nabízí přesně takové typy náramků, které jsou teď absolutním módním hitem na trhu!

eshopu značky si můžete vybírat nejen z dámských variant, ale ozdobit se mohou i naše drahé mužské polovičky a dokonce i děti! Kromě náramků je v nabídce také široká škála náhrdelníků, které ve spojení s WRAP náramkem vytvoří dokonalý look! Nádherné jsou také originální náramky se symboly zvěrokruhu. 

 

IMG_1970

Ukázka dámské kolekce:

nar1

Ukázka pánské kolekce:

nar2

Ukázka dětské kolekce:

nar3

Speciality – náramky „zvěrokruh“:

wrNáhrdelníky:

img_5823

Wrap náramky sklízí celosvětový úspěch. V posledních letech doslova zaplavily módní časopisy a protože získaly podporu i těch prestižních, začaly je nosit celebrity zvučných jmen jako napřklad Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Christina Aguilera, Britney Spears, Drew Barrymore, Janet Jackson… Mohly bychom pokračovat, je to téměř nekonečný výčet jmen. U nás si je velmi oblíbila například zpěvačka Dara Rolins nebo módní návrhářka Ivana Mentlová.

IMG_8635


SYMBOL wrap náramky jsou ručně vyráběny z kulaté kůže, originálního kovového knoflíku s vyrytým logem SYMBOL a z nejrůznějších druhů korálků (skleněných, broušených, minerálů, polodrahokamů).
Náramky mají velmi univerzální využití. Hodí se ke sportovnímu, elegantnímu i společenskému stylu a dají se nosit samostatně, nebo je lze kombinovat. Velmi módní je také sladit náramek s hodinkami nebo s jinými druhy módních doplňků.

U všech výrobků SYMBOL dbá na dokonalé zpracování. Náramky jsou vyrobeny z kvalitní kůže, odolné dlouhé nitě bez navazování v délce až patnácti metrů, kvalitních broušených korálků (minerálů, polodrahokamů, českého broušeného skla, korálků Swarovski, japonského rokajlu) a zapomenout nesmíme ani na originální knoflík SYMBOL. Každý kus je originál, jehož výroba může trvat až několik hodin.
Náramky a další módní doplňky značky SYMBOL vychází z původní idey světově známé návrhářky Chan Luu (www.chanluu.com).

IMG_9918

 

Mrkněte k nám do galerie, jaké skvosty si můžete u této značky pořídit:)

Wrap náramky a další překrásné doplňky můžete nakupovat na stránkách SYMBOL, zde je odkaz: SYMBOL

Na facebooku je najdete pod tímto odkazem: SYMBOL/FACEBOOK