Svatební show Brno!

O víkendu 23. a 24. ledna Vás v prostorách Richard Adam Gallery v Brně čeká již šestý ročník Svatební show Brno – exkluzivní a největší profesionální svatební veletrh v Brně na ploše dvou tisíc metrů čtverečních. A blog Cool Brno Blog je opět hrdým mediálním partnerem této akce:)

960 x 275 px1 - web Svatebni SHOW  

Tento svatební veletrh je určen všem zamilovaným a cílem je představit něco nového, ale přitom tradičně doplněného o ucelenou nabídku produktů a služeb týkajících se jedné z nejvýznamnějších životních událostí – svatby.

044Svatebni_veletrh_2015_Brno

Místo konání
Richard Adam Gallery, Ve Vaňkovce 2, 602 00, Brno
Termín konání
sobota 23.1.2016 10:00-17:00, neděle 24.1.2016 10:00-16:00

064Svatebni_veletrh_2015_Brno

V reprezentativním prostředí Richard Adam Gallery Vám vystavovatelé nabídnou vše, co souvisí se svatbou a inspirací pro slavnostní den. Svatební šaty, prstýnky, pánské obleky, obuv, spodní prádlo, květiny, šperky, bižuterii, foto a video, limuzíny, hudbu, vizážisty, make up a hair stylisty, svatební oznámení, dekorace a výzdobu, místa pro svatební obřad a hostinu, a hlavně bohatou zábavu.

800_6226

Zároveň Vás čeká:

  • Velkolepá soutěž o svatbu snů, kde můžou zájemci vyhrát svatbu úplně ZDARMA – Vítězný pár snoubenců získá svatbu zcela ZDARMA, velké finále v neděli 24. 1. 2016,
  • Losování bohaté svatební tomboly – výtěžek bude věnován na charitativní účely.

V loňském jubilejním pátém ročníku Svatební SHOW byl 6. ročník soutěže Svatební kytice roku 2015, která byla určena všem profesionálním floristům a studentům odborných zahradnických škol. Svatební kytice byly po celou dobu veletrhu vystaveny pro návštěvníky, kteří hlasovali o nejkrásnější diváckou kytici. Součástí programu byla i přehlídka soutěžních kytic.

167Svatebni_veletrh_2015_Brno

Dalším netradičním dílem programu byla také přehlídka extravagantních květinových účesů, které předváděly finalistky soutěže LOOK BELLA 2014. Šlo o fascinující podívanou.

052Svatebni_veletrh_2015_Brno

Módní přehlídky a bohatý doprovodný program nebral konce a každý návštěvník si tak mohl přijít na své.

Stalo se již tradicí, že výtěžek z tomboly je každoročně věnován na charitativní účely. Završením veletrhu bylo losování výherkyně šatů zdarma, které si hrdě odnášela šťastná nevěsta.

Na celém projektu spolupracuje mnoho partnerů, v neposlední řadě i rádio Kiss Hády.

ODKAZ: SVATEBNÍ SHOW BRNO/web
ODKAZ: SVATEBNÍ SHOW BRNO/facebook – událost