Summer COCOS Spirit

Víte, jaká vůně se mi vybaví ve spojitosti s létem, dovolenou, válením na pláži…? Jedině a vždy KOKOS!

Zkrátka vše, co voní po kokosovém ořechu mým čichovým buňkám v létě moc „chutná“:) Takže s blížícími se prázdninami jsem si už pořídila takovou menší kokosovou výbavičku, o kterou se s vámi prostě musím podělit!

1. Absolutně mě dostala nová letní vůně od Escady! Jmenuje se Escada Born In Paradise a je prostě boží! Prolíná se v ní kromě kokosu ještě vůně vodního melounu a jablka a opravdu vám alespoň v mysli navodí tu správnou letní atmosféru. Vyvolává pocity absolutní slasti s trochou prázdninové lehkomyslnosti, protože vás přenese do pravého tropického ráje ve francouzské Polynésii, do místa tisíce krásných květů, šťavnatého ovoce a třpytivých pláží omývaných čistou průzračnou vodou místních lagun. Pro mě to byla okamžitá volba pro toto léto!

Escadu Born In Paradise seženete ve všech parfumeriích – v Brně ji mají třeba v Sephoře, v parfumeriích Douglas nebo Mariaunnad.

2. Kosové dobroty z The Body Shop! U mě vede kokosové tělové máslo – kůži krásně zjemní, provoní a hydratuje. Kokosové mýdlo už je pak jen třešinkou na dortu, ale i ruce můžou krásně vonět, ne?:) The Body Shop přímo v Brně bohužel není (jen v Praze v Palladiu), ale mrkněte na jejich facebook, kde najdete přehled výrobků i info o možnému e-shopu: THE BODYSHOP

3. Kokosová tělová vůně od Yves Rocher. Používám ji už řadu let a pořád mě v létě baví. Je lehká, svěží, v mini balení, které máte vždy po ruce. Určitě stojí minimálně za zkoušku. Navíc cena je velmi přijatelná (kolem 150,-). V Brně najdete několik poboček Yves Rocher – jedna je třeba ve Vaňkovce.

COCO SPIRIT