Steal Her Style – co nosí celebrity?

V naší pravidelné rubrice Steal Her Style sledujeme, jak si umí s módou poradit známé tváře. Také Vás zajímá, jaké značky celebrity zbožňují a kolik peněz do svých outfitů ivenstují? Čtěte víc:)

Některé známé osobnosti na módu zvysoka kašlou a obléknou si to, co jim zrovna přijde pod ruku. Na ulici pak často budí dojem „o toho bych si ani kolo neopřel“ (že, Britney Spears, Kristen Stewart, nebo Katie Holmes?), zkrátka mají názor ostatních jak se říká „v paži“:)

Ovšem známe i druhý extrém – takové celebrity, které stráví dlouhé hodiny promýšlením svého každodenního outfitu, přičemž velkou roli hraje i názor zástupu stylistů, kteří jsou plně k dispozici. Daná hvězda tak každý den vychází mezi nás, obyčejné smrtelníky, vyladěná do sebemenšího detailu. A jednou z těchto osobností je bezpochyby také KIM KARDASHIAN, na kterou jsme si posvítily dnes.

Kim je povoláním „celebrita“. Neumí zpívat, nehraje ve filmech, není modelka, ani držitelka Nobelovy ceny za mír. Je to hvězda světového formátu a nikdo vlastně ani neví proč. Ano, má vlastní reality show a ano, je krásná… KIM se zkrátka umí prodat a dělá to dobře, klobouk dolů:) A bezchybný look je jednou z jejich zásad. Kim nikdy nepotkáte nenalíčenou, neučesanou, nehezky oblečenou. A nejinak tomu bylo i 22. srpna, kdy ji zachytil fotograf na ulici v LA.

Kim zvolila džínový look, samozřejmě s pořádným výstřihem a zdůrazňující její ženské křivky. Nechybí „high heels“ PRADA a legendárdní „BIRKINKA“ od Hermés. Líbí se Vám? Napište nám Váš názor:)

Jednotlivé kousky (včetně ceny a značky) si detailně prohlédnete kliknutím na malý obrázek daného produktu;)

Steal Her Style-KIm Kardashian