Soutěž s Infinitem Brno!

Máme tu podzim v plné jeho kráse a se vším, co obvykle přináší – pestrou, barevnou přírodu, ale i mlhy, déšť a pošmourné počasí, které – ruku na srdce – občas není „nic moc“. Sama to na sobě pozoruji, ráno se mi nechce z postele, jsem více unavená a daleko víc ocením jakýkoliv odpočinek… Jste na tom podobně? Pak by Vás mohla potěšit následující soutěž, o volné vstupy do nádherného brněnského wellness centra INFINIT MAXIMUS – kde právě teď, na podzim, najdete dokonalý relax…:)

INFINIT wellness & spa - Brno - 2016-05 hotel Maximus Photographer: Libor Svacek; box@fotosvacek.cz; info@infinit.cz

Podzim vnímám asi jako nejnáročnější období celého roku. Po létě, kdy jsme si v různé míře většinou všichni dopřávali pohodu a dovolené, jsme zpět v plném nasazení pracovního procesu. Navíc, nevlídné počasí a hektické období, které s sebou přináší i blížící se Vánoce, nám také moc neprospívá. Začínají se opět objevovat nemoci, nachlazení a únava. Proto vůbec není od věci naučit se najít si pravidelnou chvíli pro sebe – pro odpočinek a relax.

A kde jinde, v Brně, můžete dokonale „dobít baterky“, než v našem úžasném wellness světe u Brněnské přehrady – v INFNITU MAXIMUS!

Wellness Infinit Maximus pro Vás nabízí unikátní celoročně vyhřívané vnitřní a venkovní bazény a rozlehlou letní pobytovou louku pro relaxaci, která je zasazena do přírody Podkomorských lesů.

Najdete zde také 12 druhů saun, Kneippovy lázně, 4 ochlazovací bazénky, přírodní jezírko, 3 saunové fresh bary, vnitřní odpočívárnu, venkovní odpočívárnu s krbem, venkovní relaxační zóny s lehátky. Zajímavostí jsou také velice oblíbené „saunové ceremoniály“ se saunovými mistry. Pravidelně se zde konají také „saunové noci„, vždy s nějakým tématickým zaměřením.
Novinkou je také zvětšený prostor saunového dómu, který nyní pojme 80 osob!

14567348_1210025309040326_7938222766089963550_o

V nabídce služeb jsou také masáže, privátní koupele, SPA rituály… K ubytování můžete využít hotel Maximus Resort, který nabízí i výhodné wellness balíčky.

Navíc – víte, že všechny tyto skvělé služby můžete v INFINITu využívat v podstatě kdykoliv – a to nejen o víkendu, ale také během týdne, ve všední dny? A má to i své velké výhody – nebývá zde tolik lidí, což jistě ocení ti z nás, kteří si potrpí na větší soukromí, klid a anonymitu. Kromě toho, vstup Vás během všedních dnů stojí také méně. 
Zkrátka, návštěvy tohoto krásného wellness centra během týdne mohu i z vlastní zkušenosti jen doporučit – uvidíte, že si to zde užijete snad i více intenzivně, než o víkendu:)

14054396_1171095402933317_5215570211137504645_o

A nyní už ke slibované soutěži!

Infinit Brno Vám do soutěže věnoval 10 poukazů (pro 1 osobu) na 120 minut do wellness!

Co udělat, pokud chcete vyhrát?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Nasdílejte soutěžní příspěvek na Vás FB profil
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na otázku: KOLIK OSOB POJME NOVÝ, ZVĚTŠENÝ PROSTOR SAUNOVÉHO DÓMU? Nápověda – odpověď můžete najít v tomto článku…;)
    Pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí:)

ODKAZ: INFINIT/web
ODKAZ: INFINIT BRNO/facebook