Soutěž o luxusní brýle Swarovski dle vlastního výběru, s optikou APIA

Milí čtenáři, mám pro vás další exkluzivní soutěž – tentokrát o hodnotné, luxusní brýle (buď dioptrické obruby, nebo slunečení brýle) od značky SWAROVSKI! Potěšily by vás? Já věřím, že ano… :)

Je tu pro vás další a jedinečná soutěž, o skvělou cenu, kterou vám, čtenářům mého blogu, věnovala brněnská Oční optika APIA. Právě tato optika nabízí ve svých dvou pobočkách v Brně skutečně pestrý výběr kvalitních a originálních brýlí – slunečních a dioptrických.

Provádí zde také aplikaci kontaktních čoček a prodávají veškerý další sortiment související s brýlemi a kontaktními čočkami. Na každé provozovně je optická laboratoř/dílna, kde provádí opravy brýlí a zhotovení brýlí na počkání.

Na obou pobočkách optiky APIA můžete podstoupit i kontrolu zraku – tedy měření – dozvíte se tak, zda brýle potřebujete a jak silné. Vyberete si tu pak rovnou i obroučky a brýle vám připraví.

Oční optika APIA je nejdéle fungující oční optikou v Brně, byla otevřená už v roce 1994 a své dobré jméno, postavené na kvalitních službách a široké nabídce kvalitních brýlí, si drží dodnes.

Optika APIA zaváděla do ČR a SR většinu světových značek (Giorgio Armani, Chanel, YSL, Fendi, Valentino, Vogue, Police, Givenchy, Chopard a další) . V současné době kromě maloobchodu má velkoobchodní zastoupení pro ČR jednoho z největších výrobců brýlí na světě, který má ve svém portfoliu značky jako Montblanc, Tom Ford, Swarovski, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Timberland, E.Zegna.

Pojďme ale k soutěži. Oční optika APIA vám do soutěže věnovala brýle značky SWAROVSKI, dle vlastního výběru (buď dioptrické obruby, nebo sluneční brýle).

Nyní k pravidlům soutěže – jak soutěžit?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte „like“ FB profilu Oční optika APIA
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování  FB profilu Oční optika APIA (pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na otázku: NAPIŠTE, KDE V BRNĚ OČNÍ OPTIKY APIA NAJDETE? Odpověď najdete na webu
    Pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Soutěž potrvá 14 dnů od vyhlášení a cenu získá ten, kdo odpoví správně a splní podmínky soutěže jako 30. v pořadí.

Hodně štěstí:)

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA – web / facebook

ODKAZ: ORIGINÁLNÍ BRÝLE.CZ – eshop / facebook