Soutěž o HAIRBURST! Vyhrajte krásné vlasy:)

Nedávno jsem Vám na blogu představila opravdový zázrak, který jsem sama otestovala a dám ruku do ohně za to, že skutečně funguje. Jmenuje se HAIRBURST a Vy už jste o něm určitě slyšeli… Já Vám teď nabízím možnost tento skvělý přípravek pro nádherné a zdravé vlasy vyhrát!

Krásné vlasy toužíme mít asi všechny, že jo, holky. Akorát – právě vlasy a jejich kvalitu nám nadělila příroda a nám často nezbývá nic jiného, než je přijmout takové, jaké nám rostou… Přesně to jsem si říkala i já, kterou vlasy trápily fakt dlouho. Mám vlasy jemné, bez objemu, často mi padají… Prostě, nic moc.

Zkusila jsem už všechno možné – až jsem na internetu narazila na reklamu na přípravek Hairburst. Co mě opravdu překvapilo, byly fotky spokojených zákaznich, které dokazovaly, že tento vitamínový preparát fakt funguje. Dlouho mi trvalo, než jsem ho sama zkusila – bývám k podobným věcem fakt nedůvěřivá. ALE! Díky bohu, že jsem se nakonec odhodlala ho vyzkoušet. OPRAVDU TOTIŽ FUNGUJE!!! Přesvědčte se v mém článku na blogu ZDE.

Photo-14.10.15-13-17-09-623x623

Mám pro Vás skvělou zprávu – protože chci, abyste i Vy měli možnost tuto super věc vyzkoušet, domluvila jsem pro Vás soutěž – právě o HAIRBURST!!!

Co musíte udělat, pokud chcete vyhrát?

  1. Nasdílet soutěžní příspěvek na Váš FB profil
  2. Dát lak FB profilu Cool Brno Blog
  3. Pozvat všechny své přátele k olajkování FB profilu COOL BRNO BLOG
  4. Napište mi – do zpráv na FB, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz alespoň jednu účinnou látku, kterou HAIRBURST obsahuje.

Hodně štěstí!!!:)

ODKAZ: HAIRBURST/web
ODKAZ: HAIRBURST/facebook
ODKAZ: HAIRBURST/instagram