Soutěž o džíny WRANGLER!

Denimová moda je nesmrtelná a jejím věrným a oddaným „stoupencem“ jsem i já:) Džíny tvoří nedílnou, velmi podstatnou a nutno říct také velmi obsáhlou část mé šatní skříně a jak sama dobře vím, džínů nebudu mít nikdy dost…:) Jste na tom stejně, milé dámy? Já věřím, že se mezi Vámi mnoho z Vás najde…:)

A právě o džínách je i můj dnešní článek – a také soutěž! Ano, budete moct vyhrát poukaz na skvělé džíny značky Wrangler a jak jsem měla možnost omrknout jejich kolekci, je fakt o co stát:)

photo-02-10-16-8-43-05

Ale pojďme si nejdřív o džínách něco říct, protože, já toto téma fakt miluju:) Jsem schopná si o džínových trendech číst, zjišťuji, jaké střihy, modely, barvičky, se teď nosí a samozřejmě i v obchodech se denimové módě důsledně věnuju:)
Džíny jsou totiž naprostou klasikou v šatníku, jsou oním nadčasovým kouskem, o kterém si můžete být jisté, že z módy prostě jen tak nevyjde. Jasně, mění se střihy džínů, kdy jsou různá období IN jiné typy – ale jak jsem si sama už mohla všimnout, střihy džínů do módy přichází, odchází a zase vrací. Však si vezměte třeba modely s rozšířenými nohavicemi, které nosily ještě naše maminky. Jsou zase v kurzu! A nebo typy se zvýšeným pasem, které perfektně zdůrazňují ženské křivky – právě ty jsou aktuálně velký hit!

photo-02-10-16-8-42-23

Právě i džínům ze zvýšeným pasem – které teď nabízí značka Wrangler i v rámci své kampaně Body Bespoke, jsem propadla i já. Tento typ džínů je nesmírně ženský, dokonale sedne a opravdu dobře zdůrazní křivky ženské postavy.

Co si totiž budeme povídat – i ideály ženské postavy se mění. Ty tam jsou doby, kdy byly v kurzu na kost vyhublé modelky. Současný trend udává zdravě vypadající vzhled, pevnou postavu, s vyrýsovanými tvary ženské postavy. Nemusíte se stydět za kulatý zadeček, nebo silnější stehna – i já tomuto zdravému looku ženského těla moc fandím. A co Vy?

photo-02-10-16-11-11-24

A právě i zdravé sebevědomí a pocit, že se cítíme dobře, nám může dodávat i oblečení, které nosíme. A ano, mohou to být také džíny, protože jak to určitě samy dobře znáte holky, když se v džínách cítíte skvěle, sebejistě, je to k nezaplacení:)

O situacích, ve kterých je nám fajn a kdy se cítíme v našem oblečení dobře, sebejistě, je právě i kampaň Body Bespoke od značky Wrangler. Jejím cílem je ukázat ženám, že i dobře padnoucí oblečení je nesmírně důležité a přídává nám zdravé sebevědomí.

A nyní už k soutěži! 

Značka Wrangler Vám věnuje poukaz na nákup džínů Wrangler!

Jaké jsou podmínky soutěže?

  1. Zašlete fotku a popis situace, ve které se cítíte i díky oblečení dobře, sebejistě a příjemně. 
    Fotky můžete posílat do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz
  2. Dejte „like“ FB profilu Cool Brno Blog
  3. Nasdílejte soutěžní post na Váš FB profil

Příkladem Vám mohou být i moje fotky v tomto článku v džínách Wrangler – nafoceno na cestách – právě během cestování a poznávání nových míst se cítím asi nejlépe:)

photo-02-10-16-8-42-28

Těším se na Vaše reakce!:)

ODKAZ: WRANGLER / web, eshop