Slevy ve studiu Elisha!

Já ty zimní výhodné nákupy fakt miluju! Všude se dá teď pořídit tolik krásných věcí – za naprosto skvělé ceny… Výprodeje jsou totiž v plném proudu – a Vy tak máte jedinečné šance koupit si věci, po kterých toužíte, ovšem jindy jsou pro Vás zkrátka…moc drahé.

A pozor – slevy se teď netýkají pouze „zimních záležitostí“ – bund, kabátů nebo svetrů… Výhodněji si můžete koupit i jiné krásné věci, které užijete během celého roku, třeba hezké šaty, nebo sukně.

Slevy a výprodeje právě začínají také v mém oblíbeném studiu Elisha návrhářky Elišky Tomkové. Její oblečení mám opravdu moc ráda – sama mám pár kousků také ve skříni a nosím je často. Eliška navrhuje velmi ženské modely, které jsou zajímavé, nepostradájí originalitu, propracované detaily, jsou ušité z krásných a netradičních materiálů, působivé jsou i střihy, které perfektně zdůrazňují ženské křivky. Co se mi ovšem líbí, je to, že Eliščiny modely jsou velmi nositelné, což se o módě mnoha jiných návrhářů často říct nedá – bývá totiž velmi extravagantní…

el14-412x623

Modely od Elišky Tomkové můžete nosit opravdu pro každé příležitosti. Najdete u ní krásné kabáty, které jsem si já osobně zamilovala:) Eliška Vám Váš vysněný kabát samozřejmě ušije také přesně na míru, takže Vám sedne naprosto dokonale:)

el6

el5-412x623

el1-414x623

A co teprve šaty, ty jsou také nádherné! A to jak ty, pro každodenní, bežné příležitosti, tak ty okázalejší, plesové, „večírkové“, nebo svatební…

el12-414x623

el7-415x623

el2-414x623

Jak jsem už napsala v úvodu, na zimní a podzimní kolekci Elišky Tomkové je právě sleva – a to 20% – 50% – máte tak skvělou příležitost k nákupu nějakého úžasného modelu…:)

V showroomu navíc najdete už pár kousků z předjarní kolekce, takže určitě omrkněte:)

Důležitá informace závěrem – v showroomu v Brně na Minské je nutné si předem domluvit schůzku, Eliška zde bývá pouze po předchozí domluvě.

STUDIA ELISHA najdete: Showroom je v Brně na Minské ulici 85. Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB
ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK