Shopping tipy z Campus Square Brno

Po měsící se opět hlásím s přehledem zajímavých tipů a novinek z nákupního centra Campus Square Brno! A tentokrát se zaměřím hlavně na inspiraci, kde si tu dát co dobrého k jídlu a pití. ;) V Campusu je totiž celá řada gastro novinek a musím říct,  že stojí za to! Víc v mém dnešním článku… :)

Věřím, že inspiraci na téma gastronomických novinek v Campusu uvítáte – já sama musím uznat, že nové stánky a bistra, které tu teď jsou, opravdu stojí za to! Ať už máte rádi italskou, japonskou, indickou kuchyni, burgery, dezerty, dobrou kávu, saláty, nebo pálivé speciality, na své si tu teď rozhodně přijdete… ;) Tak tedy – kam v Campusu na dobré jídlo? ;)

CUKRÁRNA VĚTRNÍK
Začnu svou oblíbenou Cukrárnou Větrník – nejedná se o novinku, ovšem musím říct, že tato cukrárna je fakt super! Vím i podle vašich ohlasů, že jste s dezerty z Větrníku moc spokojeni. Používají kvalitní suroviny, vše je neskutečně výborné a hlavně, mají obrovský výběr! Takže všichni milovníci sladkých dobrot – máte moje doporučení, že s nákupem v této cukrárně chybu neuděláte. ;)

JEAN PAUL’S BISTRO
A jdeme na novinky – těch je tu teď celá řada! Jednou z nich je i nový stánek Jean Paul’s Bistro, který teď najdete přímo v prostorách Food Courtu. Dělají tu hlavně vynikající těstoviny na mnoho způsobů – a to přímo v parmezánovém bochníku. Kdo ochutnal, dá mi jistě za pravdu, že jsou naprosto boží! Kromě těstovin tu pak mají i další italské speciality, ale těstoviny, ty vedou! :) Jídlo si tu můžete sníst pak i přímo u stolečků ve Food Courtu.

FREAKY BURGERS
Stánek Freaky Burgers potěší zase všechny milovníky kvalitních burgerů! A nejsou to jen tak „ledajaké“ burgery – zajímavostí jsou hlavně ty v barevných bulkách. Vše mají opět z perfektních surovin, dáte si tu burgery z trhaného vepřového, nebo hovězího masa a mají taky burgery ve vege verzi. ;)

SUSHI TIME
Z této novinky mám já osobně obrovskou radost – pokud totiž taky milujete sushi, pak se stavte do stánku Sushi Time, který najdete také v prostorách Food Courtu. Už jsem tu několikrát jedla a pokaždé velká spokojenost. Mají tu hotové sushi sety, saláty a další japonské speciality a také polévky a výběr z teplých jídel. Sympatické jsou navíc také ceny. ;)

THALI OF INDIA
A teď něco pro milovníky indické kuchyně! Další novinkou je pak stánek Thali of India, který je novou součástí Food Courtu. Zatím vyzkoušeno nemám, ale brzy se chystám! Indické speciality také patří k mým oblíbeným, takže brzo otestuji. Super je, že na velkých talířích můžete ochutnat celou řadu jejich dobrot. ;)

WORLD OF CHILLI
Další novinkou je pak venkovní stánek World of Chilli – možná budete znát i díky jejich kamenné prodejně, která je v centru Brna na Pekařské. Mají tu výběr pálivých specialit – chilli papričky mnoha druhů, velikostí a intenzity pálení. :) A k tomu samozřejmě i další gurmánské speciality, samozřejmě pořádně okořeněné chilli! :)

TASTY SHOP
V prostorách nákupní pasáže, před knihkupectvím Kosmas, pak najdete další novinku, samoobslužný stánek s kávou Tasty Shop! Zajímavostí pak je, že si tu dáte i kávu s bezlaktózovým mlékem, což někteří určitě uvítají. Stačí si vybrat, zaplatit a máte výbornou kávu!

GRAN MORAVIA
Když už píšu o tom jídle v Campusu, opět chci připomenout stánek Gran Moravia, který je opět přímo v nákupní pasáži. Nejedná se o novinku, ale stojí za to tento stánek připomínat, protože tady mají velké dobroty – vynikající sýry, mléčné výrobky, těstoviny, ale také uzeniny a další italské speciality. A dělají tu i dárkové balíčky na míru a takový výběr dobrot je vždy zárukou toho, že uděláte radost. ;)

Zkrátka, možností, kde si dát dobré jídlo a pití, je teď v Campusu celá řada – a já věřím, že si tu každý najde to svoje. ;)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook