Report z akce: Zahájení léta s Jacobem!

Nedávno jsem Vám tu psala o zajímavé akci, která proběhla v kadeřnickém salonu Jacob & The Stylers, kam i já chodím svěřovat své vlasy do rukou pravých odborníků… A nutno říct, že jsem tady moc spokojená!

j21

Zpátky ale k oné akci. Šlo o „Zahájení léta s Jacobem“ – a bylo tu pro stálé zákazníky, ale i pro náhodné kolemjdoucí, připraveno mnoho zajímavého.
V první řadě – léto jste tu mohli „odstartovat“ ochutnávkou vynikajícího drinku „Cointreau Fizz“, což je velký hit tohoto léta. Já sama musím říct, že je to fakt dobrota:) Svěží, lehký drink, který se dobře pije – ideální volba pro parné léto. Pokud jste ještě něměli tu možnost ochutnat – můžete to napravit, stavte se do Caffé Fratelli na Průchodní 2 (hned za rohem od Jacoba:), kde tento drink nabízí:)

j27

j25

Kromě ochutnávky tohoto super drinku jste si mohli omrknout toto kadeřnictví, ale také – odborníci, kteří tu pracují, Vám mohli poskytnout konzultaci ZDARMA. Měli jste tak super šanci dozvědět se, jaký účes, střih, barva, styl…by Vám nejvíc slušely.

Právě této „služby“ si já sama v kadeřnictví Jacob & The Stylers opravdu cením – přece jenom, vlasy hrají velkou roli v našem celkovém vzhledu a před zvolením konkrétního účesu je určitě dobré poradit se s někým, kdo vlasové problematice, stylingu a tomu, co by Vám mohlo slušet, rozumí. V „Jacobovi“ se Vám budou opravdu věnovat – proberou s Vámi všechny možnosti – a domluvíte se na finálním řešení.

j31

j30

V rámci této akce probíhaly také dvě „proměny“ – a to čtenářek BK blogu Báry Kotalíkové – Bára je původem z Brna a do „Jacoba“ si chodí nechat upravovat vlasy. Jo, i ona ví, kde je to fakt TOP:)

j16

Obě dámy, kterých se proměny týkaly, věděly, že se svěřují do rukou profesionálů – a byly si jisté, že výsledky budou skvělé. A měly pravdu! Obě skutečně prokoukly a nové účesy jim sedly.

A jak proměny probíhaly?
Ůvodem Jakub Budínský, senior style director kadeřnictví, probral s holkami, jaké změny se budou dělat -ať už v barvě, nebo střihu.

j37

j35

Slečna Nikola, která je mistr na barvy, přelivy, melíry…zkrátka barevné změny, udělala holkám přeliv a melíry.

j33

j28

j24

Poté už si je vzal „do parády“ opět Jakub – a vytvořil finální verzi účesu – vlasy u obou slečen zkrátil, prostříhal a dodal účesu lehkost.

j17

O „závěrečnou tečku“ se postarala vizážistka Petra Vyklická, která pracuje se špičkovou kosmetikou MAC a má v oboru obrovské zkušenosti. I její zásluhou holky vypadaly tak perfektně!

j12

j11

j2

Moc se mi líbila proměna i druhé slečny – blondýnky. Kratší vlasy a výraznější líčení jí neuvěřitelně „sedlo“, že?:)

j9

I v jejím případě Jakub vlasy zkrátil, prostříhal, dodal účesu objem a tvar.

j5

j6

j7

Moc se mi líbil i make up – výrazné rudé rty slečně neuvěřitelně sluší, co myslíte?:)

j4

j1

A na závěr mám pro Vás, čtenáře mého blogu, super zprávu! Už brzy budete mít možnost o velkou proměnu v kadeřnictví Jacob & The Stylers soutěžit! A máte se opravdu na co těšit – chystáme pro Vás kromě proměny Vaší vizáže i módní styling. Už brzy….!:)

Kadeřnictví Jacob & The Stylers najdete na ulici Radnická 9.

ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/web
ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/facebook