Recenze tělových olejů

Je tu další kosmetická recenze, ve které se dnes podívám na další zajímavé „beauty téma“, které má rozhodně u nás na blogu své místo! TĚLOVÉ OLEJE!

Tělové oleje jsou moc příjemná záležitost. Skvěle vyživí, hydratují a provoní Vaši pokožku a dodají jí vše potřebné. Já si je zvykla pravidelně používat – když budu upřímná – vlastně až s přibývajícím věkem. Dřív jsem používala jen tělová mléka, ale dnes vím, že moje pokožka už vyžaduje něco víc. A přesně to „víc“ jí tyto oleje dají. A rozhodně se nebojte mastného efektu, který já vyloženě nesnáším!

Naopak, když si kůži promasírujete přiměřeným množství oleje, pokožka ho dokonale absorbuje a Vy už chvíli po použití necítíte žádnou „mastnotu“. Navíc, některé oleje mají „funkce navíc“ – buď jsou tzv. suché, to znamená, že okamžitě po aplikaci necítíte žádnou olejovou texturu na kůži. Jiné mají ochranný faktor a další třeba zpevňující funkci.

Já Vám chci moji trojici oblíbených olejů – s právě výše zmíněnými schopnostmi, představit:)

Photo 23.07.15 20 16 17

Každý z nich je jiný a přitom, každý je naprosto skvělý. Jsou to oleje HUILE PRODIGIEUSE od NUXE, ZPEVŇUJÍCÍ TĚLOVÝ OLEJ od značky DELAROM a SUCHÝ OLEJ PHOTODERM BRONZE od BIODERMY. Všechny oleje používám, střídám je a jsem s nimi naprosto spokojená! Představím Vám je pěkně každého zvlášť, zaslouží si to:)

1. HUILE PRODIGIEUSE, NUXE

Toto byl vlastně vůbec můj první tělový olej, který jsem začala pravidelně používat. Z olejů jsem totiž měla obavu, nemám ráda pocit mastnosty, ale tento olej mě přesvědčil o tom, že i olej vlastně mastný být nemusí.

Photo 23.07.15 20 04 11

První, co mě ovšem na tomto doslova zázračném oleji upoutalo, byla jeho úžasná vůně, do které jsem se okamžitě tak zbláznila, že právě s touto vůni jsem si pořídila snad všechny dostupné produkty od Nuxe (včetně bezkonkurenčního parfému). Pokud jste už tento olejíček minimálně „očuchaly“ vítě, o čem mluvím:)

Photo 23.07.15 20 04 21

Zpátky ale k jeho skvělým vlastnostem. Olej obsahuje velké množství vzácných rostlinných olejů, které dodávají pokožce vláčnost, hebkost a skvělý vzhled. Olej obsahuje přes 98% složek přírodního původu, což je samo o sobě skvělé.

Skvělé je ovšem i jeho multifunkční využití. Dá se aplikovat na obličej, tělo, nebo do vlasů, dokonce lze přida pár kapek také do kopele. Vše krásně provoní, zvláční a hydratuje. Navíc se velmi rychle absorbuje, takže rozhodně nenechává mastné stopy.

Je to bestseller značky Nuxe a jeden z nejoblíbenějších kosmetických produktů vůbec. A já se tomu vůbec nedivím:)

V Brně ho koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKARNA/web, CHYTRÁ LÉKARNA/facebook
ODKAZ: NUXE CZECH REPUBLIC/facebook

2. ZPEVŇUJÍCÍ TĚLOVÝ OLEJ, DELAROM

Čistě přírodní kosmetiku Delarom jsme Vám už na blogu představily (více ZDE), ovšem, čím více testujeme jejich výrobky, tím více jsme nadšené a spokojené. Všechny jejich produkty jsou čistě přírodní a co je důležité, mají opravdu vynikající efekty. A nejinak je tomu i v případě tohoto oleje.

Photo 23.07.15 20 04 49

Olej obsahuje vysoce účinný Kalparian® (extrakt z hnědých mořských řas), což je přírodní aktivní látka se tonizujícími vlastnostmi, která v synergii s rostlinnými oleji (sesamový, makadamový, brutnákový a z lučních květů) a eukalyptovým esenciálním olejem významně zpevňuje, hydratuje a vyživuje pokožku.

Olej nádherně voní – lehce, květinově, skvěle se hodí na léto. Vůně je moc příjemná – já při použití oleje už nepotřebuji parfém, takto dokonalé vůně mi naprosto stačí.

Photo 23.07.15 20 04 59

Olej se opět snadno vstřebává a zanechává pokožku krásně hladkou, jemnou. Jedná se o zpevňující olej, tudíž je dobré ho pravidelně vmasírovávat do celého těla, včetně problematických partií. Efekt je opravdu znát, kůže působí pevněji, vnímám i lepší elasticitu. Pokožka je ještě velmi dlouho po aplikaci viditelně hladší a vyživenější.

Skvělá volba na léto, moc doporučuji:)

V Brně koupíte v Parfums.cz v OC Letmo, nebo přes eshop Parfum.cz.

ODKAZ: DELAROM/web, DELAROM/facebook
ODKAZ: PARFUMS.cz/web, PARFUMS.CZ/facebook

3. PHOTODERM BRONZ SPF 30, BIODERMA

Další skvělá volba, ideální na léto, protože obsahuje ochranný faktor SPF 30. Jedná se opět o suchý olej, takže se velmi snadno vstřebává a nezanechává na pokožce mastný efekt.

Photo 23.07.15 20 05 08

Je to velmi lehký, transparentní olej, který pokožka okamžitě po aplikaci absorbuje, což mi velmi vyhovuje. Navíc, tento olej Vás dokonale chrání proti slunci – obsahuje ochranný faktor SPF 30, což je tak akorát pro lehce opálenou pleť. Lze jej používat v podstatě na celé tělo, všude je velmi příjemný – snesete ho i na obličeji a rozhodně se nebojte pocitu „mastnoty“. Za pár vteřin o oleji  nevíte.

Photo 23.07.15 20 05 13

Olej obsahuje složku pro buněčnou ochranu = α tokoferol (vitamin E= antioxidant) a také komplex BRONZ, který stimuluje přirozené opálení. Je bez alkoholu, parabenů, tudíž je k Vaší pokožce velmi šetrný.

Vůně je opět příjemná, lehká, letní… Skvělý produkt, který Vám v létě nesmí chybět:)

Koupíte opět v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web, CHYTRÁ LÉKARNA/facebook
ODKAZ: BIODERMA ČESKÁ REPUBLIKA/facebook
ODKAZ: BIODERMA PHOTODERM/web