Příměstské tábory, kroužky i soutěže – to vše v dětském centru Smart Bricks® v Brně!

Také vaše děti milují stavebnice LEGO®? Věřím, že rozhodně ano – LEGO® je perfektní zábavou, a to i pro nás, dospělé. Jestlipak víte, že v Brně – Slatině najdete dětské centrum Smart Bricks®, zaměřené právě na LEGO®? Děti tu staví ze stavebnic LEGO® Education, které jsou unikátní – hotové výrobky a děti se jejich pomocí učí programovat. Centrum Smart Bricks® nabízí pro děti i letní příměstské tábory, na které jsou pro tyto prázdniny ještě volná místa! Pokud pro děti stále hledáte skvělý program, toto je moje doporučení!
Mimo to, děti můžete do centra přihlásit i na kroužky Programování Minecraft a Robotika LEGO®, konají se zde pak i zajímavé soutěže! Zkrátka – centrum Smart Bricks® byste rozhodně měli znát! Víc v mém následujícím článku!

Stavebnice LEGO® jsou pro děti v mnoha ohledem naprosto perfektní. Nejen, že děti (ale i dospělé) opravdu baví, mimo to je stavění i přínosné. Děti si trénují drobnou motoriku rukou, rozvíjí také svou vlastní fantazii a kreativitu.
A co je víc, než když děti svůj volný čas naplňují něčím, co je zároveň i obohacuje… My, rodiče, toto vždy oceníme!

Právě LEGO® je hlavní náplní a tématem v brněnském dětském centru Smart Bricks®, které najdete ve Slatině na Jihomoravském náměstí 1. Toto unikátní centrum nabízí mnoho kroužků, příměstských táborů a dalších zajímavých aktivit pro děti, kde právě LEGO® „hraje hlavní roli“.

Toto centrum se zaměřuje na aktivity se stavebnicemi Lego® Education – jedná se o speciální stavebnice této značky, které v obchodech obvykle neseženete. Z těchto stavebnic zde děti staví pokročilé modely, často podle návodů v iPadech, které zde jsou k dispozici. Hotové modely pak děti i samy (pod instruktáží a s návody) programují – výrobky se pak různě pohybují, mají různé funkce, vydávají zvuky, svítí, plní úkoly… Zkrátka, je to opravdu nesmírně zábavné! A to vám mohu potvrdit jak ze své vlastní zkušenosti, tak ze zkušenosti mých synů, kteří se zde účastnili příměstských táborů.

Věřím, že právě v tomto centru si přejí volný čas trávit snad všechny děti. Proto – zvažte, zda právě sem děti nepřihlásíte, třeba na letní příměstský tábor, nebo na některý z volnočasových kroužků, které centrum Smart Bricks® nabízí!

Na toto léto má centrum Smart Bricks® vypsané zmiňované příměstské tábory, které se konají v několika termínech. Tábory jsou určené pro děti od 6 do 12 let. Děti se mohou těšit samozřejmě na stavění stavebnic LEGO® Education, vyzkouší si zároveň i programování složitějších modelů.

Mimo to, děti stráví čas mezi kamarády, vrstevníky, užijí si i zábavu venku, různé hry a další aktivity. Děti budou stavět i ve venkovních prostorách – s velkými kostkami. V ceně táborů je samozřejmě zahrnutý i oběd, svačinky a pitný režim.

Děti sem můžete přihlásit buď na celé týdenní turnusy táborů, nebo také na jednotlivé dny – a to klidně třeba i na jeden jediný den! Což vám může velmi usnadnit situaci s případnou potřebou děti pohlídat.

Mimo příměstské tábory pak centrum Smart Bricks® nabízí i další aktivity pro děti – za zmínku rozhodně stojí i velmi pestrá nabídka kroužků!
Kroužky jsou rozděleny pro děti dle věku a také podle zaměření – děti se učí programování stavebnic, robotiku, pro nejmenší děti tu jsou v nabídce kroužky stavění se stavebnicemi LEGO®  Duplo. 

Velmi atraktivní jsou kroužky Programování Minecraft a Robotika Lego.

Na kroužky v centru Smart Bricks® se můžete přihlašovat ZDE.

Na kroužky v centru Smart Bricks® se můžete přihlašovat ZDE.

Mimo to, centrum Smart Bricks® také pořádá další zajímavé akce a aktivity – vše samozřejmě spojené se stavebnicemi LEGO®.
Děti v rámci kroužků pak můžete průběžně hlásit i na různé soutěže, poslední „LEGO Master“ se konala k zakončení školního roku, děti mohly vyhrát i moc hezké ceny!

Dalším zajímavým eventem pak byl 1. ročník RoboExpo Brno, která vyvrcholila setkáním určeným nadaným stavitelům a programátorům. Z různých škol Brna i Brna venkova se sešli kluci a holky, kteří se utkali v soutěži robotiky.

Zkrátka, centrum Smart Bricks® byste rozhodně měli znát! Prostory zde jsou opravdu krásné, moderní, čisté a klimatizované. Mimochodem, je to zde i naprosto ideální pro organizaci dětských oslav, akcí, nebo dokonce i firemních teambuildingů, které jinak rádi zrealizují i přímo ve Vaší firmě! Víc info na webu Smart Bricks®, viz odkaz níže.

Výukové centrum Smart Bricks® najdete v Brně – Slatině na Jihomoravském náměstí 1.

ODKAZ: SMART BRICKS® / web, tábory
ODKAZ: SMART BRICKS® / facebook
ODKAZ: SMART BRICKS® / instagram