Představuji: obchod s českou autorskou tvorbou – TY IDENTITY!

Je mi velkým potěšením vám představit skutečně ojedinělý a originální brněnský obchod! Jmenuje se Ty Identity, najdete jej na Grohově 104/6 a věřte, rozhodně stojí za návštěvu. Zdejší sortiment vás totiž upoutá už od prvního momentu, věřte, že tak ojedinělé, stylové a krásné věci v běžných obchodech určitě nenajdete.
Obchod Ty Identity je ve svém konceptu poměrně unikátní, nabízí totiž na jednom místě designovou módu, šperky, doplňky, obuv, dekorace, kosmetiku…, kdy toto vše spojuje jedno – jedná se o kolekce od českých, případně slovenských autorů, designérů a návrhářů. 
Primárním zaměřením obchodu je zejména dámská móda – a i za sebe mohu napsat, že se jedná v mnoha případech o nádherné, nadčasové kousky. 
Obchod Ty Identity i mnohé zdejší jedinečné kousky vám představím i ve své následující reportáži…
 
Sama si potrpím na jedinečnost vlastního stylu, ráda se oblékám výjimečně, není mi cizí ani lehká výstřednost… Zkrátka, vždy je pro mě důležitá originalita. Co se módy týká, raději si koupím nějaký nadčasový, kvalitní kousek, který nepodléhá módnímu diktátu a vidím za ním i určitou identitu. Tou identitou myslím i značku, konkrétního návrháře, designéra, který danou věc navrhl, vyrobil, ušil… Věnoval tomu i určitý svůj čas, energii a také – kousek sebe.
Věřte, že si pak k takové věci vytvoříte i mnohem hlubší, osobní vztah – a tak to má také být. Uznejte sami, není lepší vsázet na kvalitu, než na kvantitu? I třeba pro celkové pojetí udržitelnosti ve všech ohledech, což je mimochodem samo o sobě i aktuální téma současné doby…
Stejnou filozofii sdílí i majitelky obchodu Ty Identity – nabízí zde jedinečnou módu, šperky, obuv, kabelky, módní doplňky, ale i dekorace, svíčky, nebo přírodní kosmetiku… To vše pouze z dílen českých, případně slovenských autorů, návrhářů a designérů.
V sortimentu obchodu Ty Indentiny je zahnuto kolem 45 různých značek, toto portfolio se ovšem stále různě mění, rozrůstá…
Už jak do obchodu Ty Identity vstoupíte, upoutá vaši pozornost nespočet nádherných věcí, na které v běžných obchodech zaručeně nenarazíte. Úžasné šperky, brože, kabelky, kšiltovky, doplňky a hlavně, móda!
Milovnice originální a nadčasové módy budou v tomto obchodě doslova jako v ráji, tím jsem si jistá. :)
Oblečení je přehledně seřazeno dle jednotlivých tvůrců – můžete si prohlížet a samozřejmě i zkoušet celé autorské kolekce a řady.
Mou pozornost si tu okamžitě získaly nádherné šaty v několika typech provedení – a láskou doslova na první pohled byly tyto dlouhé šaty. Ten střih byl naprosto perfektní, šaty seděly, jako by byly přímo na mě ušité. :)
V aktuální nabíce módy tu vyberete tedy šaty – většina z nich je nositelná i celoročně, prohlédněte si ale i různé košile, tuniky, kalhoty…
Podzimní módní novinky do obchodu Ty Identity míří v následujících dnech!
Co se pak týká konkrétních módních značek, zmínit musím oblíbený brand City Folklore, dále Artgi, opravdu moc krásné jsou ručně vyráběné kožené kabelky od brněnského kožedělníka, pana Pláničky.
Oblibě se zde těší také batohy Braasi, tenisky Kave Footwear, stříbrné šperky NLMT Design, svíčky Moje Hygge, přírodní kosmetika Jezuskote
Za každou nabízenou značkou v obchodě Ty Identity stojí příběh, láska k řemeslu, odhodlání prorazit na trhu a přinést zákazníkům kousek výjimečnosti.
Majitelky obchodu si tu s vámi i  rády popovídají, představí vám jednotlivé kolekce i jejich autory…jsou zde příjemnou vazbu mezi designéry a vámi, zákazníky – pomohou vám vybrat přesně to, co hledáte, nebo si pořídíte jen tak, pro radost.
I ten osobní a lidský přístup zde oceníte, věřte – ne všude je dnes samozřejmostí.
V obchodě Ty Identity koupíte pak i dárkové poukazy – a věřte, tady si obdarovaný vždy zaručeně vybere něco, co mu bude blízké.
Zajděte se do obchodu Ty Identity podívat, určitě se budete rádi vracet!
Obchod Ty Identity najdete v Brně na Grohově 104/6.