Představuji: O BAG STORE v Brně

Kabelky O BAG dnes už zná opravdu každý. Sama moc dobře vím, že právě „téma O BAG“ je také hodně diskutované. Jsou tací, kteří tento módní fenomén doslova milují, ale i tací, kterým tašky O BAG nic neříkají. Ať už je Váš názor jakýkoliv, jedno je jisté – značka O BAG vzbuzuje mnoho emocí, názorů a je o ní slyšet. A proto – své místo má i tady, na mém blogu:) Ráda bych Vám totiž o „fenoménu O BAG“ napsala něco víc – v Brně je totiž nově otevřený krásný O BAG STORE, který nabízí opravdu dokonalé kousky této značky – o kterých je rozhodně dobré vědět…

IMG-20160208-WA0004

Kdykoliv se jméno O BAG tady, na blogu, či na Facebooku Cool Brno Blog objevilo, vyvolalo u Vás velký zájem… Co tedy značka O BAG přesně nabízí a kde se vlastně „vzala“?

 

Stuoia_summer

Za vznikem tašky O BAG stojí italská značka FULL SPOT, která byla založena roku 2009 v Padově. Dnes má tato společnost mnoho obchodů nejen po celé Itálii, ale i v mnoha dalších zemích po celém světě – kromě Evropy si výrobky značky Full Sport mohou pořídit zákazníci v USA, Austrálii, Spojených Arabských Emirátech, v Japonsku, Mexiku, Chille…

Kabelky O BAG mají obrovské „PLUS“. Nejen, že jsou krásné a designově nadčasové, ale každý si ji může libovolně sestavit a poskládat přesně podle svého oblíbeného vkusu, či momentální nálady.

Sacco_1_Spring

Každý kus je tedy naprostý originál, který nepotkáte nikde jinde. A to je i jeden z hlavních důvodů, proč je O BAG tak obrovsky populární.

Etnic_1_Spring

Značka O BAG nabízí nespočet kreativních nápadů, jak si svůj vysněný model seskládat. K dispozici je velká škála nejrůznějších barev a typů „těla“ – tedy hlavní části kabelek.  Dále si pak svoji kabelku můžete „vystylovat“ krásnou vnitřní taškou, kdy máte opět na výběr, můžete si vybrat zimní, či letní lem, různé druhy uší, nebo dalších doplňků, které z Vaší tašky udělají naprostý originál.

Essential_Summer

Možností je zkrátka nespočet a celé je to jen a jen na Vás, jak si svoji tašku seskládáte. Pokud se Vám ovšem nechce vymýšlet a raději se necháte inspirovat, můžete vybrat samozřejmě už hotový model.

Snake_summer

Kabelky O BAG jsou vyrobené ze speciálního materiálu EVA (ethylen vinyl acetát), který je lehký, ohebný a odolný. Hladký povrch se nejen snadno udržuje, ale je také voděodolný a Vy si můžete být jistí, že Vám kabelka vydrží opravdu hooodně dlouho:)

Lino_Summer

O BAG STORE ovšem kromě těchto geniálních kabelek nabízí i další vychytané věci, které rozhodně stojí za pozornost – hodinky O CLOCK a  O CLICK, náramky O BRACELET, nebo brýle O SUN… Zajímavostí jsou také stylové tašky pro pány!:)

To vše najdete v novém obchodě O BAG STORE, který je nově otevřený v centru Brna, na České ulici. Je tu opravdu obrovská nabídka všech výše zmiňovaných krásných věcí, v mnoha stylech, barvách, velikostech…nechybí také spoustu doplňků a dalších vychytávek. Stačí si jenom vybrat:)

Tak co, přijdou Vám všechny tyto věci nádherné, geniální a propracované? Mně rozhodně:) O BAG & spol. jsou prostě IN a hlavně, ještě pořádně dlouho budou. Tím jsem si naprosto jistá!
ODKAZ: O BAG STORE/facebook