Představuji: My Food!

Kdo čtete můj blog určitě už víte, že jsem zastáncem zdravého životního stylu:) A to zejména v oblasti stravování. Věřím totiž tomu, že kvalitní jídlo má ten největší podíl na našem zdraví a plnohodnotném životě plném energie…

Tento názor mám tak nějak „vštěpovaný“ už od dětství, kdy jsme měli v Moravských Budějovicích, odkud pocházím, malý obchůdek se zdravou výživou a já v něm trávila spoustu času – s maminkou, která tu pracovala a později taky na brigádách, kdy jsem tu já sama prodávala. Proto mám ke zdravým potravinám kladný vztah, něco o nich vím a sama jsem je zařadila do mého stylu stravování.

Tím nemyslím, že bych byla vegetarián, vegan, nebo že bych jedla pouze „raw“ věci, což je velký trend poslední doby. Volím takovou cestu, kdy se snažím jíst co nejvíc kvalitních potravin, které jsou vyrobené bez spousty chemie, dochucovadel a zbytečností. Nepiju také kravské mléko, vyřadila jsem ze své stravy lepek a vyhýbám se bílému cukru. Pro mě jsou právě tyto složky naprosto zbytečné a myslím, že zatěžují náš organismus.

Při nákupu potravin tedy dbám v první řadě na kvalitu. Rozhodně tím nemyslím, že nakupuji pouze „luxusní a drahé“ věci, to rozhodně ne. Jen si vybírám a hledám to, co mohu svému tělu „v klidu poskytnout“:) A to samé chci také pro svoji rodinu, svoje děti.

V Brně proto moc ráda nakupuji v takových obchodech, kde mi zaručují, že nabízí potraviny jen té nejvyšší možné kvality – a od takových dodavatelů a výrobců, kteří své produkty dělají poctivě a bez chemie. O to mi totiž hlavně jde!:)

Vynikající zkušenosti mám s obchody My Food v Brně, kde najdete už 4 pobočky – nejnovější i s bistrem pak na Zelném trhu, kde to mám já osobně úplně nejraději:) V podstatě – značka My Food je propojením obchodu a bistra, kdy si na každé pobočce můžete jednak nakoupit kvalitní potraviny – „bez chemie“ – a zároveň si tu můžete dát „něco dobrého“ – snídani, svačinu, dobrý domácí salát, pečivo, lehký oběd… Výběr je obrovský – a plný toho nejlepšího a kvalitního.

S10491

Při výběru dodavatelů se v My Food řídí především tím, jak a jakým stylem jsou potraviny zpracovávány. Důležitou roli hraje také přístup dané firmy k přírodě, zvířatům, životnímu prostředí. Neméně důležité je pak zachování rozumné cenové hladiny, aby potraviny byly dostupné pro všechny.

_DSC2012

Primárně si v obchodech My Food můžete nakoupit potraviny od menších a regionálních farmářů a dodavatelů, kteří potraviny vyrábí s tradicí a v nejvyšších možných kvalitách. A právě tato filozofie je i mně osobně velmi sympatická a ve stylu mého stravování se s ní zcela ztotožňuji:)

MY FOOD_prodejna

Skvělé také je, že potraviny, dárkové balíčky a poukazy na nákup, si můžete objednávat také online – prostřednictvím eshopu. Právě zde si můžete v klidu, doma, projít a prohlédnout všechny nabízené potraviny, najdete tu také vešekeré informace ke každému produktu – složení, cenu, údaje o dodavateli a kromě toho – také tipy na zajímavé recepty s použitím právě dané suroviny:) Což je mimo jiné velmi inspirativní – já sama jsem už několik jídel z těchto receptů vyzkoušela a dopadlo to perfektně:)

Vámi vybrané potraviny Vám pak dovezou – ve zvolený čas – buď k Vám domů, nebo třeba do kanceláře:) Navíc, pokud si objednáte nákup nad 500,-, máte dopravdu zdarma! Pro nové zákazníky navíc platí sleva 100,- k prvnímu nákupu.

Bistro

Myslím, že značku My Food je rozhodně dobré znát. Protože nabízí opravdu jen ty nejlepší věci, které Vám zkrátka budou chutnat:)

Obchody My Food najdete v Brně:

My Food na Zelném trhu
My Food v Olympia centrum Brno
My Food v Galerii Vaňkovka
My Food na ulici Holandská

  • více k jednotlivým pobočkám pak ZDE.

ODKAZ: MY FOOD/web
ODKAZ: MY FOOD/facebook

ODKAZ: MY FOOD/eshop