Představuji: Muffiny Brno – ty nejlepší muffiny, jaké můžete v našem městě ochutnat!

Věřím, že “Muffiny Brno” mnozí dobře znáte – určitě samotnou značku a hlavně, hned se vám vybaví skvělá chuť domácích a poctivě připravených muffinů. Muffiny Brno – tedy pestrý výběr muffinů různých velikostí, příchutí, s těstem uvnitř vláčným…najdete v nabídce mnohých brněnských obchodů! Muffiny Brno nakoupíte pravidelně na oblíbených stáncích Lokal Bakers, dále v prodejnách Sklizeno, ochutnat je můžete i na barech ve wellness centrech 4Comfort a také v Infinit Maximus! Muffiny pak můžete také objednávat přes e-shop www.muffinybrno.cz!
Za značkou Muffiny Brno stojí láska k pečení, poctivá práce a snaha přinést lidem kvalitní a výborné muffiny, pro které se budou rádi pravidelně vracet. I nám doma tyto muffiny moc chutnají!
Víc v následujícím článku…
Moc ráda vám zde představuji zajímavé a výjimečné brněnské značky, které mají co nabídnout a vaši pozornost si rozhodně zaslouží! Jednou z takových jsou určitě také Muffiny Brno – značka, která – jak už sám její název napovídá – se zaměřuje na oblíbené muffiny. A ruku na srdce, kdo by právě muffiny neměl rád? Muffiny jsou oblíbené jak u dětí, tak i u dospělých – hodí se na snídaně, svačiny, ale vítané jsou třeba i v rámci cateringových pohoštění!
Jak už to u úspěčných značek často bývá, stojí za nimi hezký příběh – a to je i případ Muffinů Brno. Pan majitel Vojtěch Fňukal, původním povoláním kuchař, před mnoha lety – v roce 2009 – napekl na jednu významnou událost muffiny – které se zde setkaly s takovým ohlasem, že je začal péct dále. O tyto muffiny začal být postupem času skutečně velký zájem, že vznikla samotná značka – Muffiny Brno – která tyto výborné muffiny bude nabízet.
„Vlajkovou lodí“ značky jsou čokoládové muffiny, uvnitř s velmi jemným, vláčným těstem, které se doslova rozplývá na jazyku. Kdo jednou tyto muffiny ochutnal, dá mi jistě za pravdu – jsou naprosto dokonalé!
Značka Muffiny Brno je čistě rodinným podnikem, kdy veškeré výrobky vznikají ručně, s ohledem na výběr těch nejlepších surovin. Můžete si být jistí špičkovou kvalitou!
Pan Fňukal se svými zaměstnanci denně připravují čerstvé muffiny a další výborné výrobky, se kterými se můžete setkat v mnoha brněnských prodejnách, kde se muffiny těší už mnohaleté oblibě.
Muffiny koupíte pravidelně na stáncích s výběrovým pečivem Lokal Bakers, dále je najdete také v prodejnách Sklizeno… Muffiny ochutnáte také na barech v brněnských wellness centrech 4Comfort a Infinit Maximus.
Muffiny pak můžete také objednávat přes e-shop www.muffinybrno.cz!
Na těchto stránkách najdete pestrý výběr všech muffinů! Nechybí zde oblíbené čokoládové muffiny, dále muffiny z bílé čokolády, muffiny z bílé čokolády s matcha čajem, vynikající jsou i různé speciality – třeba muffin z tmavé čokolády z chilli (ten jsem si zamilovala, sladká chuť v kombinaci s ostrým chilli je dokonalá!), muffin s pepřem, vyzkoušejte také muffiny s levandulí, nebo slané muffiny – se špenátem!
Zvolit si můžete také velikost muffinů – pečou se ve třech velikostech, malé (hodí se třeba jako doplněk ke kávě), střední a velký.
Mimo muffiny pak můžete vybírat i vynikající tartaletky, muffiny s povidly, mini bábovky s lískooříškovým krémem – ty si zamilovaly moje děti… :)
Muffiny jsou i skvělým doplněním cateringů! Není problém si tedy muffiny objednat i pro zajištění sladkého pohoštění – muffiny si můžete nechat i ozdobit – ovocem, dle přání a třeba i vlaječkou s logem vaší značky / firmy!
Na e-shopu www.muffinybrno.cz pak najdete i dárkové balíčky s muffiny – jedná se o hezky zabalené muffiny krabičkách, v kornoutku, celofánu, nebo i ve sklenici – jedná se vlastně o atypickou „bonboniéru“ s muffiny. :)
Tyto dárkově zabalené muffiny mohou být i skvělým tipem na dárek, kterým zaručeně potěšíte, a to každého!
Dárkově zabalené muffiny se hodí i na Vánoce – jako dárek, pro ozdobu vaší sváteční tabule…
Tyto dárkové balíčky s muffiny jsou i hezkou pozorností pro zaměstnance vaší firmy, pro kolegy, nebo přátele…
Mrkněte na stránky www.muffinybrno.cz, vyzkoušejte muffiny, určitě si je oblíbíte! A podpoříte i brněnskou rodinnou značku, které si to rozhodně zaslouží! :)