Představuji: Miracle Cosmetic

Nedávno jsem měla možnost seznámit se s pro mě zcela novou kosmetickou značkou „Miracle Cosmetic“, která nabízí naprosto inovativní a vysoce kvalitní produkty v péči o pleť. A protože mě zaujala celá filozofie tohoto brandu a také mě velice mile překvapily pozitivní účinky produktů, rozhodla jsem se, že Vám Miracle Cosmetic představím i zde, na mém blogu.

Milé dámy, určitě to samy dobře znáte. Současný trh nabízí tolik kosmetických značek, že je opravdu velmi obtížné se zorientovat a najít opravdovou kvalitu. Navíc, když každá z těchto značek slibuje špičkovou kvalitu a zaručené účinky. Bohužel, jak jste se určitě samy také již mnohokrát přesvědčily, ne vždy je efektivita produktů taková, o jaké se píše na obalech a v reklamách. A ano, bohužel, v některých případech jsou naše, častokrát vysoké investice do kosmetiky naprosto zbytečné.

Proto rozhodně není od věci se v oblasti kosmetiky a nabídky kosmetických značek vzdělávat a rozšiřovat si obzory. Přece jenom – právě dobrá a kvalitní kosmetika má nedílný podíl na našem vzhledu – a na tom nám přece všem záleží, že?:)

Já sama se při výběru kosmetiky většinou řídím doporučením těch, kteří mají s určitými produkty dobré zkušenosti. Dám na tipy kamarádek, své kosmetičky a velkou inspirací jsou pro mě i zkušenosti blogerek – které produkty testují a o své dojmy se pak se čtenáři dělí. Stejnou „službu“ chci prokazovat i já Vám zde, na mém blogu. Mám možnost testovat některé kosmetické produkty a zároveň se blíže seznamuji s mnohými značkami.

14448884_158921667892759_7459856148093340959_n

A jednou z nich, se kterou jsem se seznámila nedávno, je právě i Miracle Cosmetic. Znáte?
Miracle Cosmetic se specializuje na výrobu produktů v oblasti péče o pleť, její mladší a zdravější vzhled. Kosmetika Miracle Cosmetic využívá přírodní látky – minerály, vitamíny, které jsou velmi pečlivě zakomponované do receptury produktů.

Velmi sympatické také je, že tyto produkty nejsou testované zvířatech.
Přípravky Miracle Cosmetic jsou vysoce účinné, vyráběné pod velmi přísným dohledem kvality. Značka byla vyvinuta v USA na Floridě a její výzkumé a výrobní prostory jsou schváleny FDA (Federal Agency of the United States Department of Health and Human Services).

Jak určitě samy víte, stárnutí pokožky je přirozený proces, který je nezastavitelný. Existují však postupy, jak tento proces efektivně zpomalit a viditelné projevy stárnutí zmírnit. Unikátní anti-aging přípravky Miracle Cosmetic přináší nejen okamžité výsledky, ale umožňují především pozvolnou a hloubkovou regeneraci pleti. Ta může poskytnout omlazení pleti až o několik let.

 Já jsem měla možnost vyzkoušet celkem tři produkty značky Miracle Cosmetic – dnes bych Vám ráda představila první z nich, jedná se o vůbec nejprodávanější produkt této značky a rozhodně stojí za pozornost! EYE LIFT!

snimek-obrazovky-2016-11-06-v-13-56-57

Právě oční okolí mě ve vztahu k problematice pleti asi nejvíc trápí. Právě kolem očí je totiž nejvíce patrný „zub času“ – v těchto partiích se nejvíc vytváří drobné vrásky, kůže ztrácí elasticitu… Hodně trpím také na váčky a otoky kolem očí. Proto je pro mě vhodný produkt, který by dokázal tyto projevy eliminovat, velice důležitý.

photo-06-11-16-16-09-43

Produkt Eye Lift od Miracle Cosmetic má jednu obrovskou výhodu a „plus“. Jeho efekt je totiž patrný okamžitě po aplikaci. Dokáže totiž rychle doslova vypnout pokožku, stáhne póry – pokožka získá pružnost a vypadá opravdu okamžitě mladší.

photo-06-11-16-16-09-52

Přípravek má lehkou, jemnou, víceméně gelovou texturu, mléčně zabarvenou. Není mastný, nelepí, snadno se roztírá a pokožka jej okamžitě absorbuje, bez zbytkového pocitu nežádoucí mastnoty. Bezprostředně po aplikaci vnímáte příjemný, chladivý efekt.

photo-06-11-16-16-10-48

Ocenila jsem také, že přípravek je zcela bez parfemace. Parfemovaným produktům pro péči o pleť se víceméně vyhýbám. Mám hodně citlivou pleť se sklonem k podráždění, trápí mě i alergie a exémy, které parfemované produkty často vyvolávají, nebo zhoršují. Přípravek Eye Lift jsem snesla absolutně bez problémů, bez jakýchkoliv známek podráždění.

photo-06-11-16-16-10-27

Po nanesení ucítíte , že se pokožka hned hezky vypíná a navrací se jí její elesticita. Podotýkám, že přípravek pleť nijak nevysušuje, nestahuje, není nijak nepříjmný.
Nanášet můžete zejména na oblast okolo očí – stačí opravdu malé množství, které lehce vklepete prsty do pokožky. Hodí se ovšem i na partie na čele, kde jsou vrásky rovněž hodně patrné.

Doporučuje se používat ráno (na čistou pokožku), pro dosažení nejlepších viditelných účinků. Po aplikaci nanesete Váš obvyklý krém, nebo make up.

Pokud hledáte opravdu vysoce účinný produkt pro péči o oční okolí a pro eliminaci projevů stárnutí, toto je rozhodně skvělá volba. Já jsem byla opravdu nadšená – a brzy Vám tu sdělím své dojmy i z dalších produktů značky Miracle Cosmetic. Máte se na co těšit:)

Veškeré produkty značky Miracle Cosmetic můžete objednat přes web/eshop, viz odkaz níže. Sympatické také je, že poštovné je zdarma.

ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / web
ODKAZ: MIRACLE COSMETIC / facebook