Představuji: fashion brand DOCA!

Co se módy a módních značek týká, myslím, že nikdy není na škodu se v tomto ohledu vzdělávat…:) Souhlasíte – alespoň Vy, milé dámy? Věřím, že pokud Vás oblékání a móda obecně baví stejně, jako mě, tak rozhodně ano.

Já moc ráda poznávám nové módní brandy, protože si ráda rozšiřuji obzory a mimochodem, také obsah své šatní skříně:) Však to určitě samy dobře znáte, jakou radost Vám udělá to, co nově objevíte. A je fajn, když pak můžete svůj „objev“ doporučit i svým kamarádkám, které doposud třeba módně tápaly:)

A coby takové „doporučení“ funguje i můj blog a postřehy, o které se tu s Vámi dělím. Velkou součástí jsou pak právě témata týkající se módy, nových značek, obchodů a kolekcí. Zkrátka, ráda Vám tu předávám to, co mi jakýmkoliv způsobem přijde zajímavé a inspirativní.

Nejinak je tomu i v případě nové (tedy alespoň pro mě nové) značky DOCA, se kterou jsem se seznámila nedávno díky eshopu Different.cz, kde najdete spoustu super věcí, které jsou opravdu originální a jiné, než jste běžně zvyklí vídat v obchodech.

doca4

Řecká značka DOCA se řadí právě k těm originálním, které na trhu módních brandů vyčnívají. Nabízí stylově zajímavé, originální věci – oblečení, ale i kabelky a doplňky, které nepostrádají určitou hravost, díky které Váš outfit získá úplně jiný rozměr:)

doca3

Značka DOCA se nebojí jít i cestou lehké výstřednosti a extravagance – která je patrná jak na oblečení, kde se kombinují zajímavé materiály a barvy, tak i na kabelkách, nebo špercích.

Právě šperky značky DOCA jsou opravdu krásné – výrazné a stylové, skvělé pro cílevědomé ženy.

doca1

Mě osobně zaujaly i dámské kabelky a batůžky DOCA, které jsou hitem této sezóny. V nabídce je mnoho barev, typů a velikostí – věřím, že byste si asi vybrala úplně každá:) Krásné jsou i peněženky, nebo čepice a kšiltovky – ty teď na pozdim rozhodně užijte!

doca2

doca

Tak co Vy a DOCA – líbí? Já věřím, že ano, mě si tato značka rozhodně získala!:)

ODKAZ: DIFFERENT.CZ / web, eshop
ODKAZ: DIFFERENT.CZ / facebook