Představuji: designové a funkční bytové spotřebiče značky Stadler Form!

Milí čtenáři, dnes bych Vám ráda představila jednu velice zajímavou značku, respektive, její produkty – jsou originální, designové, vysoce funkční a navíc, mohou být skvělým tipem na vánoční dárek – pro kohokoliv:)

photo-23-11-16-9-05-49

Nedávno jsem v Brně narazila na showroom a obchod s produkty švýcarské značky Stadler Form a nabídka zboží, které zde mají, mě moc zaujala. Jedná se totiž o krásné a velmi funční spotřebiče pro úpravu vnitřního klimatu – zvlhčovače, čističky, topidla, ventilátory, aroma difuzéry, odvlhčovače, teploměry/vlhkoměry.

photo-23-11-16-9-03-50

A právě tyto spotřebiče jsou opravdu skvělými pomocníky, v mnoha ohledech důležitými i pro naše zdraví. Já sama jsem domů už před mnoha lety například zvlhčovače ovzduší pořídila. Máme dvě malé děti, které byly dříve často nemocné – zejména s příchodem chladnějšího období v roce.

oskar-showroom

Jak jsem si sama všimla, topení v domácnosti, ale také všeobecně vyšší výskyt virů a nemocí v ozduší, často zapříčiňovaly, že děti, ale i já, nebo manžel, jsme mnohem častěji onemocněli… V mém případě mě potkal dokonce chronický zánět nosních dutin – proto jsem se rozhodla s tím něco udělat a podpořit naše zdraví veškerým možným způsobem.

A právě zvlhčovače ovzduší mohou být skvělou věcí, která může kvalitu ovzduší velice výrazně ovlivnit a zlepšit. Ovšem, jak jsem bohužel sama často viděla, právě zvlhčovače ovzduší byly – co se vzhledu týká, nepříliš hezké přístroje, které se mi domů „až tak moc nehodily“.

Proto mě moc překvapila nabídka právě značky Stadler Form – nabízí totiž nejen vysoce funkční, ale hlavně designově dokonalé spotřebiče pro úpravu klimatu vnitřního prostředí – a to nejen domacího, ale také pro větší prostory, firmy, obchody…

photo-23-11-16-9-05-45

Stadler Form je švýcarská značka s více než 18ti letou tradicí. Její produkty mají velice zajímavý, exkluzivní design – každá věc má svého vlastního designéra. Všechny nabízené produkty jsou vysoce kvalitní – testované v klimatické komoře. Značka své výrobky distibuuje do více než 50ti zemí světa.

sf_logo

Na výběr máte z mnoha produktů, které jsou určené pro různé velikosti prostor. Pokud si nevíte rady, velice rádi Vám v obchodě s produkty Stadler Form pomohou a najdou to pravé pro Vás.

Všechny výrobky značky Stadler Form jsou vyvíjeny ve Švýcarsku a na výběr máte z opravdu krásných kousků, které se Vám domů budou zaručeně hodit – i coby designové a stylové doplňky.

Já jsem pro Vás nedávno v showroomu Stadler Form tyto krásné spotřebiče nafotila – přesvědčte se na vlastní oči, jak úžasně vypadají!

photo-23-11-16-9-07-06

photo-23-11-16-9-06-09

photo-23-11-16-9-07-26

photo-23-11-16-9-04-37

Mnoho dalších fotek těchto spotřebičů – i s popisem jejich funkcí, pak naleznete ve fotogalerii.

Pro Vás, čtenáře mého blogu, pak mám zajímavou informaci – při objednávce produktů této značky můžete uplatnit slevu 10% – při nákupu na eshopu – stačí zadat do poznámky k objednávce kód „COOL BRNO -10%“. Platí pro platbu převodem na účet, nebo hotově. 

Obchod a showroom s produkty značky Stadler Form najdete v Brně na Lesné, na ulici Loosova 262/1.

ODKAZ: STADLER FORM / web
ODKAZ: STADLER FORM / facebook

ODKAZ: VAX BRNO / eshop