Představujeme vám nejtřpytivější jelínky na světe – DEERS!

Představujeme vám nádherné, ručně dělané šperky DEERS! A pozor milé girls, jedná se o lásku na první pohled!

Už jste o značce DEERS slyšely? Ne? Tak to byl váš beauty život do této chvíle fakt neúplný! :) Chyběly v něm totiž DEERS – ručně vyrábění, ozdobní jelínci, kteří jsou zkrátka dokonalý, vtipný a netradiční šperk! Jelínci se prodávají už od roku 2005 a v roce 2009 založila jejich autorka, Kamila Písaříková, značku DEERS, pod kterou tvoří a navrhuje.

Důležité také je, že každý jelínek DEERS je originál, je precizně ručně zpracován, má své vlastní a unikátní jméno a vy ho koupíte dokonce i s náhradními díly:)

Brože, luxusní náhrdelníky, přívěsky, čelenky, náušnice, prstýnky, to vše najdete pod značkou DEERS.  Exkluzivitou je ŘÁD TŘPYTIVÉHO JELÍNKA a limitovaná edice autorských kabelek s jelenem Envelope Dara bags for Deers.

Značka DEERS také využívá opravdu nádherné komponenty, ze kterých jelínci vznikají – exkluzivitou jsou hlavné broušené třpytivé krystaly – Made With Swarovski® Elements

Jelínci Kamily Písaříkové – DEERS, si za dobu působení v českých luzích a hájích vybudovali skutečně velké jméno, hodné pravých jelenů:) Už se s nimi zdobí i celá řada známých osobností – Chantal Poullain, Eliška Kaplicky, Zuzana Stivínová, Míša Maurerová, Eliška Balzerová.

DEERS ale také vyběhli do zahraničí – v roce 2012 se ukázali na Olympiádě v Londýně a nosí je tak i Bára Špotáková, Petra Kvitová a Štěpánka Hilgertová.  Stádečka šperků s jelínky z Deers.cz putovala skoro do celé Evropy i mimo ni. Zákaznice si jelínky oblíbily například v Japonsku, Americe, Mexiku.

Aktivní je značka DEERS také na sociálních sítích. Početné fanynky má na Facebooku, kde jejich počet přesáhl 15tis, Instagram, Twitter i Pinterest mají jelínci Deers také rádi.

Deers_luxury (4)

Oficiální web značky DEERS: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY

DEERS na Facebooku: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / FACEBOOK

DEERS – e-shop: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / ESHOP  Zákaznice zde najdou každý týden nové šperky z kolekcí, úplné novinky a luxusní exkluzivity, které existují pouze v jednom kuse.