Představujeme: šperky ENDLESS

Šperky – naše oblíbené téma. Jsme správné holky a cokoliv, co se blýská a třpytí je nám velmi blízké:)

A pokud jste ženského pohlaví, věříme, že jste na tom stejně.:) Každá z nás má přece ráda nějaké ty ozdoby – náušnice, prstýnky, řetízky, brože…nebo třeba NÁRAMKY. A právě náramky jsou vlastně můj nejvíc oblíbený šperk:) A moc ráda poznávám nové značky, které právě náramky navrhují a vyrábí.

Nedávno jsme Vám představily obchod značky DYRBERG/KERN v brněnské Olympii (více si můžete přečíst ZDE) a právě zde jsme se seznámily s náramky ENDLESS. Znáte? Čtěte dál, protože je rozhodně o co stát:)

Endless jsou kožené náramky, které si můžete nazdobit stříbrnými korálky, nebo pozlaceným 18K stříbrem v barvě zlaté a růžové.

imageimage  image

Od roku 2013, kdy značka Endless Jewellry vstoupila na trh, se její výrobky prodávají ve více než 1000 obchodech v Německu, Anglii a Itálii. O rok později již dramaticky expanduje po celé Evropě a ve Spojených státech. Filosofií značky je služba zákazníkům v tom nejlepším slova smyslu, v Endless Jewellry jsou připraveni zákazníkům splnit vše, co jim na očích vidí. Co víc si přát!

Photo 30.03.15 12 37 33

Jedná se o barevné, kožené náramky, které je možné zdobit jednotlivými korálky, a to v mnoha variantách jak tvarů, tak kovů. Takže si vytvoříte vlastní jedinečný kousek, který můžete měnit dle nálady a outfitu. Jednoduše krása! Poskládejte si svou cestu životem.

Photo 30.03.15 12 37 44

No uznejte sami, takový poklad zkrátka stojí za to mít doma:)

Prohlédněte si nádherné náramky ENDLESS v naší fotogalerii.

ODKAZ: Endless jewerly/FB

Obchod Dyrberg/Kern najdete v Brně v Olympii.

ODKAZ: DYRBERG/KERN CZ/facebook