Podpořme ve vzniku unikátní projekt – SOULBOX: komplexní vitamíny pro tělo i duši

Nedávno jsem měla možnost seznámit se se sympatickým Jakubem a jeho značkou Happy Power. Tu možná někteří znáte – tento brand je na trhu už pět let, nabízí vysoce kvalitní doplňky stravy, proteiny, oříšková másla… Jakub se nyní rozhodl vytvořit velmi unikátní produkt, který nemá na našem trhu obdoby. Jmenuje se „SOULBOX“ – jedná se o box, který obsahuje sedm kvalitních a vzájemně se doplňujících směsí vitamínů, minerálů a bylin. Veškeré tyto vitamíny a minerály jsou vytvořeny v duchu špičkové kvality a tak, aby pokryly ideální množství těchto látek pro naše tělo. Box obsahuje probiotika, všech 13 existujících vitamínů, hořčík, vápník, bylinné směsi… Nesporným benefitem tohoto projektu je pak i přehlednost, srozumitelnost. Jasně vidíte, kdy máte který produkt užívat – je tedy myšleno i na to, aby se účinnost některých složek vzájemně nerušila…
TO HLAVNÍ – aby SOULBOX vznikl, je potřeba naše podpora! Na tento projekt se aktuálně vybírá potřebná částka na portálu Startovač – a to pod tímto odkazem: https://www.startovac.cz/projekty/soulbox-vitaminy-pro-telo-i-dusi. POZOR – kampaň končí na konci června!
Mrkněte, přečtěte si víc – i v mém článku níže – a podpořte SOULBOX, má smysl! Navíc, za přispěnou částku si rovnou můžete vybrat i odměnu a co je také fajn, pokud se finální částku nepodaří získat, každý příspěvek se vrátí zpět tomu, kdo ho poslal.

Jak mi mnozí dáte určitě za pravdu, vyznat se v dnešní době mezi obrovskou škálou nabízených vitamínů a výživových doplňků, je téměř nemožné. Pokud nejste přímo znalec všech oborů, jako jsou farmacie, farmakologie, výživové poradenství…, tak opravdu jako laik nemáte příliš velkou šanci sami si zvolit optimální mix vitamínů, minerálů a dalších potřebných látek, které by vaše tělo mělo dostávat. Tedy, pro zajištění kvalitního života ve smyslu zdraví – fyzického i duševního.

Často nám výživové doplňky doporučují v lékárnách, necháme se ovlivňovat reklamami, radami influencerů… A mnohdy si pořizujeme doslova nesmyslné množství a kombinace produktů, které nám daný účinek rozhodně nepřinesou. Jsou to opravdu v některých případech doslova vyhozené peníze.
Jen málokdo totiž ví, jaká je doporučená a ideální denní dávka jakého vitamínu, netušíme, jaké vitamíny a minerály by se také spolu neměly konzumovat – kdy se účinek některých složek může ovlivňovat, nebo i rušit…

Lidé tak často užívají spoustu vitamínů zcela zbytečně, bez efektu…

A přesně na to myslel i Jakub ze společnosti Happy Power. Jeho firma je na trhu už pět let, nabízí velmi kvalitní výživové doplňky, vitamíny, proteiny, oříšková másla, nebo barevné prášky vyrobené ze super potravin – ze spiruliny, matcha tea…
Jakub se rozhodl vytvořit ojedinělý produkt, který na našem trhu chybí. Pojmenoval ho SOULBOX – jedná se o box obsahující sedm kvalitních, vzájemně se doplňujících směsí vitamínů, minerálů a bylinných směsí. Ty zahrnují všech 13 existujících vitamínů, minerály, probiotika, bylinné směsi…
Složení každé směsi bylo také diskutováno s lékaři a výživovými poradci.

Pokud si SOULBOX pořídíte, už nemusíte kupovat absolutně žádné jiné vitamíny, minerály… Je myšleno na to, aby celý tento koncept ve svém složení zcela pokryl potřeby našeho těla v ohledu dodaných vitamínů, minerálů… 

Každá ze sedmi směsí je vyrobena s dostatečným množstvím účinných látek v rámci vstřebatelnosti i účinnosti. Složení je tedy velmi specificky nastaveno tak, aby naše tělo přijalo optimální množství těchto látek (píšu záměrně „optimální“, protože nadbytečné množství bývá tělem vyloučeno – není nutné se vitamíny „předávkovat“ :).

Rozepisovat se o složení jednotlivých směsí nebudu, bylo by to na dlouho – nicméně, pokud vás zajímá víc, můžete mrknout na tento odkaz, kde se dozvíte ke složení další informace.

Dalším obrovským benefitem celého tohoto projektu je jeho přehlednost a srozumitelnost. Přímo v boxu na vnitřní straně víka máte napsáno, kdy máte které z preparátů užívat – zda ráno, večer, před jídlem, s jídlem… Tím je tak zaručeno, že se účinné složky vstřebají nejlépe, jak mohou – a tím vám poskytnou daný účinek.

TO HLAVNÍ – SOULBOX je zatím ve fázi příprav a snu, který se doufáme podaří zrealizovat – a to třeba i díky vám!
Aby se SOULBOX mohl začít vyrábět, je nutné získat potřebnou částku, která činí 155.000,-.

A proto se aktuálně na SOULBOX vybírá tato suma, a to na portálu Startovač – přesně pod tímto odkazem: https://www.startovac.cz/projekty/soulbox-vitaminy-pro-telo-i-dusi

Na SOULBOX se vybírá jen do konce června, máme tedy nejvyšší čas zapojit se a podpořit ho, stojí to za to! :) Mimo jiné i proto, že pokud se daná částka nevybere, každý příspěvek se vrátí zpět tomu, kdo ho poslal. A to je, myslím, hodně fér, co říkáte? :)

Za každý svůj příspěvek si také můžete přímo na webu Startovač vybrat svoji odměnu – vitamíny, tričko, nebo dokonce také SOULBOX – v rámci předplatného! Záleží samozřejmě, kolik přispějete. :)

Celý SOULBOX bude také vyroben v duchu udržitelnosti – směsi jsou ve skleněných lahvičkách, obsahují kapsle na 45 dnů. Až vám kapsle dojdou, doobjednáte si nové – ty vám ovšem už přijdou v craftových papírových sáčcích. 

Podpořme tento projekt, má smysl!

ODKAZ: STARTOVAČ.CZ / projekt SOULBOX – možnost přispění na projekt i získání odměn

ODKAZ: HAPPY POWER / web, e-shop
ODKAZ: HAPPY POWER / facebook
ODKAZ: HAPPY POWER / instagram