Plánujete svatbu a nevíte, kde ji uspořádat? Tip na dokonalé místo – a přímo v Brně!

Jaro i nadcházející léto jsou ideálním obdobím, na kdy mnoho lidí plánuje svůj „den D“ – svatbu! A jak vím sama i ze své zkušenosti, najít vyhovující a krásné místo, kde takovou svatbu uspořádat, to není jen tak – navíc, když hledáte něco jedinečného, s možností být venku. Proto vám chci dát dnes jeden zajímavý tip, právě na téma „kde svatbu uskutečnit“. Tím dokonalým místem pro pohádkovou svatbu je brněnský Maximus Resort – a věřte, na chvíle z vaší svatby právě zde budou všichni zúčastnění ještě dlouho vzpomínat… :)

Sama vzpomínám na dobu, kdy jsem s manželem plánovala naši svatbu – i tenkrát před 12 lety jsme dlouho hledali jedinečné místo, kde náš den D uskutečnit. Bydleli jsme tenkrát ještě v Praze a nakonec jsme zvolili zámek v Dětenicích. Ovšem, pokud bych měla svatbu zrealizovat v Brně, jsem si jistá, že bych se rozhodla právě pro Maximus Resort – toto místo má totiž celou řadu výhod a skvělých služeb, díky kterým nebude mít vaše svatba zde jedinou chybičku. ;)

V Maximus Resortu se o celou realizaci vaší svatby postarají od A do Z. Bezesporu obrovskou výhodou zde je i ubytovací kapacita krásného hotelu, kde můžete ubytovat všechny hosty. 

A samozřejmě – musím zmínit i naprosto jedinečné wellness Infinit Maximus, které je součástí celého komplexu Maximus Resortu – hosté si tu pak mohou zajít do saunového světa, do bazénů, zrealaxovat se – třeba po náročném svatební veselí. :) A věřte, tento božský wellness svět nemá v České republice obdoby, ale to vy určitě dobře víte, pokud sem také chodíte. :)

V nádherných prostorách Maximus Resortu u Brněnské přehrady je krásná Zahradní restaurace, kde jsou přímo ideální prostory na to zde uspořádat právě svatbu – ve stylu garden party! :)

Kuchaři vám tu připraví pohoštění formou grilování, nebo rautu. Zahradní restaurace také přiléhá ke svatebnímu palouku, který je sám o sobě nádherným prostorem – ideálním pro svatební obřad.

Jak určitě také víte, Maximus Resort nabízí opravdu velice pestrou škálu služeb a vyžití – které se mohou stát i jedinečným programem a zpestřením právě vaší svatby. Můžete si zahrát bowling, jsou tu také tenisové kurty…

Možná vás zajímá, jak je to zde s volnými termíny pro svatbu třeba i během tohoto léta – tak mám pro vás dobrou zprávu, uvolnilo se několik víkendových termínů na toto léto, takže neváhejte! Svatba tady bude naprosto dokonalá! :)

Mrkněte na fotky – v článku i fotogalerii, nádherné prostředí, že?  :)

ODKAZ: MAXIMUS RESORT / web
ODKAZ: MAXIMUS RESORT / facebook