Pánská kolekce v Gaudí!

Pánové! I Vy mi často píšete, že na mém blogu uvítáte jakoukoliv inspiraci i pro Vás – což mě samozřejmě těší, a proto Vám věnuji i můj dnešní článek. Bude o módě, krásných a stylových věcech, o kterých si můžete být jistí, že Vám budou fakt moooc slušet…:) A na hezky oblečeného chlapa se my, ženy, podíváme moc rády…:)

DSC_0035_23429

Pánové, ruku na srdce – co Vy a móda? Zajímá Vás, baví? Nakupujete rádi oblečení? Věřím, že ve většině případů bude znít odpověď „NE“. A já to chápu, vím, že jste v naprosté většině případů zkrátka „takoví“ a zajímají Vás úplně jiné věci…:) Ovšem, zkuste se nad tím zamyslet – občas není na škodu věnovat svému zevnějšku trochu víc času. A věřte, že když se budete sami cítit hezky a budete vědět, že Vám to sluší, budete minimálně spokojenější:) A my, ženy, my to také oceníme!

DSC_0285_23460 _pp

DSC_0405_23470 _pp (1)

Je mi také jasné, že dlouhé chození po obchodech, hledání, vybírání, nakupování…tak to také není nic pro Vás. Znám to z většiny případů ve svém okolí, kdy je pro pány návštěva obchodních center vyloženě utrpením:))) Proto myslím, že je pro Vás, co se nákupů oblečení týká, mnohem lepší „jít na jistotu“.

DSC_0977_23399 _pp

Inspirací, kde určitě najdete krásné a stylové věci, Vám může být i tento můj článek, ve kterém Vás virtuálně zavedu do obchodu italské značky Guadí, který najdete v brněnské Olympii.

DSC_0867_23386 _pp

Gaudí nabízí krásnou a originální módu, jak pro dámy, tak i pány – kolekce jsou v podstatě v obou případech stejně dobře „zásobené“:) Pokud si navíc potrpíte na výjimečnost svého stylu, v obchodě Gaudí najdete opravdu zajímavé kousky. Filozofií tohoto labelu jsou propracované  střihy, zajímavé materiály, důraz na detail, v některých případech i lehký nádech extravagance…

DSC_0213_23453 _pp

V Gaudí najdete oblečení jak pro běžné, denní nošení – pohodlné svetry, mikiny, trička, samozřejmě také džíny, nyní v zimě samozřejmě i krásné bundy…

DSC_0093_23436

…ovšem, vyberete si zde outfity i pro okázalejší příležitosti, do práce, nebo na večírek. Super je, že všechny věci, které v Gaudí mají, můžete vzájemně skvěle doplňovat a kombinovat. A že v tomto směru tak trochu tápete? Nebojte, jsou tu opravdu moc milé a šikovné slečny prodavačky, budou se Vám rády věnovat a vytvoří Vám takové oufity, ve kterých se budete cítit skvěle:)

DSC_0127_23442

A mimochodem, až se budete chystat jít do Gaudí nakoupit, vezměte sebou i své drahé polovičky:) Věřte, že to ocení a rády si tu také něco hezkého vyberou…:)

DSC_0352_23931 (1) (1) (1) (1) (1)

Obchod Gaudí najdete v brněnské Olympii.

Prohlédněte si spoustu krásných fotek pánské módy z Gaudí také ve fotogalerii!

ODKAZ: GAUDÍ ČESKO / facebook