Outfit post – retro look!

Je tady můj další outfit post, tentokrát inspirovaný „retro lookem“, který mě poslední dobou opravdu moc baví! 

Co se oblékání týká, líbí se mi mnoho stylů a řekla bych, že nemám nějak přímočaře vyhraněný vkus. Neřídím se „módním diktátem“ aktuálních trendů a rozhodně si nekupuji pouze to, co teď „letí v módních časopisech“. Vybírám si, kombinuju a hledám to, v čem se sama cítím dobře.

Mám radá i kombinaci různých stylů – třeba romantického s rebelským, rockerskou image doplňuji něžně ženskými kousky, líbí se mi i vintage věci, ke kterým ráda přidám nějaké ultra-moderní záležitosti.
Ve skříni mi taky nechybí pár nadčasových věcí, které z módy nikdy nevyjdou a dají se nosit v podstatě pořád – jako jsou kožený křivák, džínová bunda, nebo kabát – já si k outfitu, který Vám chci dnes představit, vybrala svůj oblíbený z dílny návrhářky Elišky Tomkové a jejího studia Elisha.

Photo 10.03.16 13 02 01

Photo 10.03.16 13 04 06

Dnes Vám chci ukázat můj oblíbený look inspirovaný módou 70. let. Přesně tento styl se totiž vrací a je opět „v kurzu“. Základem a nejvýraznějším prvkem tohoto outifitu jsou džínové kalhoty „do zvonu“ – které jsem vybrala z jarních trendů mé oblíbené značky PROMOD. 

Photo 10.03.16 13 05 50PROMOD totiž nedávno představil trendy kousky pro jarní sezónu – a právě kalhoty do zvonu byly jedním z modelů, který „by Vám ve skříni chybět neměl“. Ačkoliv – jak jsem napsala – trendy se tolik neřídím, kalhoty do zvonu jsou věcí, kterou jsem si pořídila opravdu moc ráda. Tento střih se mi líbí, krásně prodlužuje nohy:)

Navíc „zvonáče“ jsou super pro nás, holky, s vysokou postavou. Celkově Vás zeštíhlí, ovšem pozor, důležité je dbát na tu správnou délku. Příliš krátké „zvony“ Vám rozhodně neprospějí – nohy se zdají naopak kratší a silnější. Naopak, příliš dlouhé kalhoty taky nevypadají zrovna hezky. Správná délka je taková, aby byly vidět špičky bot.

Processed with MOLDIV

Ke kalhotům jsem vzala krémovou volnou halenku ze ZARY – která ve mně svým střihem a lehkým materiálem v kombinaci s krajkovou aplikací na ramenou opět evokuje uvolněný styl 70. let.

Nechybí ani moje oblíbená vesta, opět v krémové barvě, kterou jsem si nedávno pořídila z nové kolekce v Gaudí Store Brno. Vesta ma perfektní střih a skvěle sedí. Líbí se mi i její lehce prodloužená délka. Tento kousek oblečení je také velmi nadčasovou záležitostí a navíc, dá se nosit jak ke sportovnímu looku, nebo i více elegantnímu.

Processed with MOLDIV

Doplňky: Hodinky Marc Jacobs, náramky a brýle Aldo, kabelka Gucci.

Photo 10.03.16 13 10 39

Obchody PROMOD najdete v Brně na Masarykově třídě, v Galerii Vaňkovka a v Olympii.
Gaudí Store Brno se nachází v Olympii.

ODKAZ: PROMOD/web
ODKAZ: PROMOD/facebook

ODKAZ: GAUDÍ STORE BRNO/facebook

ODKAZ: ELISHA/web
ODKAZ: ELISHA/facebook